torsdag den 1. januar 2015

Velkommen 2015!

Jeg byder det nye år velkommen med fornyet lyst til haven. Næsten hele sidste år gik tabt på grund af dårligt helbred, så i 2015 skal jeg have revanche. Jeg er klar over at jeg står over for et enormt oprydningsarbejde efter at hele molevitten har fået lov til at passe sig selv alt for længe. Naboerne har meget venligt slået mit græs, men resten har vist bare groet. Det får det ikke lov til i det nye år. Jeg har allerede en lang liste af ting, som jeg vil tage fat på:

 • havegangen skal sløjfes og laves om til græsplæne
 • dørene skal sættes i kolonihavehuset
 • bedet ved parkeringspladsen skal sløjfes og pladsen udvides i stedet
 • der skal plantes lidt nyt hæk langs græsplænen
 • huset skal have en fast trappe
 • der skal bygges stativer eller espalliere langs køkkenhaven
 • der skal lægges fliser på gangene i køkkenhaven
 • ny drivhusløsning skal sættes op og tages i brug
Ja, det lyder jo helt skørt at jeg skulle kunne nå alt dette, men det behøver heldigvis ikke at ske på en gang, så mon ikke jeg kan komme en god bid vej i løbet af året.

GrowCamp
Foreløbig har jeg været på juleudsalg og indkøbt GrowCamp med 25% rabat i Bauhaus. Det har taget lang tid at beslutte mig til et alternativ til det gamle drivhus, og jeg håber virkelig at det kan leve op til alle mine forventninger. Hvis du har erfaring med GrowCamps, må du meget gerne dele dem i en kommentar, Jeg kan bestemt godt bruge nogle tips og triks.

8 kommentarer:

 1. Det er godt med lister også selv om de kan virke overvældende - men de kan bruges til at gå frem efter:-)
  Rigtig godt nytår, god bedring og pøj-pøj med det nye GrowCamp som jeg ikke har erfaring med, men som ser ud til at kunne opfylde drømme om dyrkning af lækre grøntsager:-)

  SvarSlet
 2. Jeg har lige fundet din blog og nyder at læse dine indlæg. Jeg købte kolonihave i oktober og er helt novice på området, så jeg er glad for, at jeg kan få nogle tips på din blog. Jeg glæder mig til at følge med i 2015. Hvis du har lyst, så kig ind på min blog www.lottesroom.blogspot.dk
  Kh Lotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lotte. Tak for din kommentar. Jatak, jeg vil rigtig gerne kigge nærmere på din blog. Jeg kommer forbi asap.

   Slet
 3. Love this post, and also love Moomin!

  http://www.543designs.co.nz/

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...