Gæstebog

Det er så dejligt med hilsner fra besøgende på bloggen. Du er derfor meget velkommen til at skrive en lille hyggelig hilsen, inden du forlader siden igen.

Hvis du selv blogger, så læg et link, og lad andre besøge din blog også.

Tak for din hilsen.

25 kommentarer:

 1. Hej Rikke!
  Så vil jeg da være den første til at efterlade en hilsen til dig i din gæstebog :)
  Det er hyggeligt med det her bloggei. Jeg har gang i mange pc-ting i øjeblikket, bl.a. opdatering af min (ganske omfangsrige) planteliste. Den, eller dele af den, bliver senere offentliggjort.
  God fornøjelse med plæneetableringen og med færdiggørelsen af drivhuset.
  Mh Lotte/Achillea

  SvarSlet
 2. Hvor er jeg glad! Tak for din hilsen i min gæstebog. Det er jo sjovest at have en gæstebog, hvis gæsterne vil skrive i den.

  SvarSlet
 3. Dejligt for dig , at du har drivhuset næsten færdigt.Vi havde også problemer med at finde rette plads til diverse stykker glas.
  Det kan jo også blive et "driverhus" når vejret er lidt køligt. Jeg håber du får lige så meget glæde af det, som jeg har haft. Det er nu 1 1/2 måned siden jeg "flyttede" ind
  Margrethe

  SvarSlet
 4. Hej Rikke!
  Hvilken skt. hansurt er det, du ønsker dig? Jeg har 'Matrona' og 'Postman's Pride' samt en gulbroget sort og en med hvide blomster. Du må gerne få stiklinge, hvis du vil. Skt. hansurt er utrolig nem at stiklingeformere.
  Mh Lotte

  SvarSlet
 5. Hej Rikke
  Du efterlyser sommerkartofler. Jeg har været meget glad for sorten Ditta i år. Den smager næsten som aspargeskarofler, koger ikke ud og er rund og derfor nem at gøre ren, modsat aspargeskartofler

  hilsen Margrethe

  SvarSlet
 6. Hej Lotte og Margrethe
  Tak for jeres hilsner. Det er dejligt at høre fra jeg med gode råd mm.

  Lotte: Jeg havde egentlig bare tænkt mig ret traditionelle Skt. hansurt, men det lyder spændende med forskellige sorter. Jeg aftager gerne et udvalg, og så kan jeg jo se hvilke jeg falder for. Hvordan kan vi arrangerer det, og hvad vil du have for stiklingene? Ønsker du dig eventuelt noget i bytte?

  Margrethe: Tak for det gode råd. Jeg vil lede efter Ditta til foråret, når jeg igen skal igang med køkkenhaven. Lige nu arbejder jeg på at få den efterårsklar. Blæsten har været lidt hård ved haven.

  God havedag!
  Rikke

  SvarSlet
 7. Spændende blog du har.
  Mange forårshilsner

  SvarSlet
 8. Hej Rikke
  Jeg kan kun blive glad over at læse din blog. Jeg sidder her og smiler over din farveafstemning, som jeg naturligvis vil følge med dyb alvor: Nu bliver jeg jo nødt til at være fast læser for at se, hvordan det går!
  Min egen blog er kun på trapperne, må nyde din og andres så længe.
  De bedste ønsker for et dejligt forår
  Birthe

  SvarSlet
  Svar
  1. Velkommen som fast læser! Jeg ser frem til at se din blog og din have.
   Jeg er også lidt spændt på den farveafstemning. Nu håber jeg bare at min favoritfarve vinder:-)

   Slet
 9. sidder her og leder efter inspiration og faldt over din blog, som jeg synes er rigtig fin, jeg vil helt sikkert føje dig til min blogliste på min egen haveblog, som jeg netop har startet.

  Jeg synes klart din skurvogn skal være gul, gul som solen, så bliver det ikke mere flot:-)

  kolonihavehilsner Pernille

  www.leifdenlykkelige.dk

  SvarSlet
 10. Hej Rikke
  Det er jo en herlig blog du har her, jeg har læst en masse af alt det du allerede har lavet i år og er imponeret. Glæder mig til at følge med i din kommende blomsterhave og fornyelsen af dit fine nye HUS. Håber du nu er sluppet for flere ubehagelige kommentarer og klager, jeg forstår simpelthen ikke at folk synes at de kan være det bekendt. Bliver helt inspireret til selv at få en blog :o)

  Kh Kathrine (fra "vores kolonihaver")

  SvarSlet
 11. Hej Rikke!
  Jeg skulle da også lige kigge inden for på din blog igen. Dvs. jeg læste dit indlæg i morges, men fik aldrig skrevet noget. Indrømmet, jeg kigger havebloggene igennem, mens jeg spiser morgenmad :)
  Min bærbuskesamling er ret ny-etableret. Dvs. den består af selvsåede ribs og stikkelsbær, jeg har gravet ud fra hækken og et par opstammede buske, jeg har købt. De står lidt rundt omkring i haven, da jeg tænker specielt de opstammede kan stå overalt - også blandt stauderne.
  Kh. Helle

  SvarSlet
 12. Man skulle tro, det var vores kolonihave, du beretter om. Det med brokkeriet altså. Nu er jeg efterhånden på 4. kolonihave, og i alle have har der været brokkehoveder af den kaliber, du omtaler! Så jeg har stor respekt for folk, der har energi til at sidde i bestyrelsen. Jeg tror, man skal forsøge at fokusere på det positive kun - vide at der er rigtig mange folk, der er glade for det arbejde, der bliver udført - men som måske ikke altid får det sagt :)
  Kh. Helle

  SvarSlet
 13. Tak for jeres søde hilsner og ord. Ja, det kræver en del energi at være med i en forening, særligt hvis den rummer en håndfuld brokkehoveder. Alligevel er det godt at have kolonihave, og de fleste medlemmer i min koloni er heldigvis søde og hyggelige. Man bestemmer selv hvor længe man vil lægge sine kræfter i foreningsarbejdet, og jeg må da også indrømme at jeg har overvejet om jeg skal blive ved med at være i bestyrelsen. Lige nu bliver jeg dog. Der er så mange spændende muligheder, som let bliver overset i brokkeriet. Dem vil jeg ikke gå glip af.

  SvarSlet
 14. Hej Rikke.

  Jeg ville lægge følgende kommentar til dit indslag i dag:

  "Du skal nok bare lige ind i en ny rutine med job, hjem og kolonihave. Jeg ønsker for dig, at du får det hele til at falde på plads, så du har energi til at beholde din dejlige kolonihave."

  men kunne simpelthen ikke få det igennem sikkerhedskontrollen - der hvor man skal skrive nogle tal og bogstaver for at bevise, at man ikke er en robot. Det plejer at gå fint, men jeg prøvede 5-6 gange uden held. Måske du skulle overveje at slå den funktion fra, hvis Google har lavet om på den, så man nærmest ikke kan genkende bogstaverne ...

  Mh Lotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for tippet. Jeg vel forsøge at slå den irriterende funktion fra IGEN. Den kommer somme tider tilbage af sig selv.

   Slet
 15. Hej Rikke

  Dejlig haveblog - er du ikke sød at kontakte mig på mail via http://www.idashave.dk/kontakt/
  eller på tlf. 23234669 ang. omtale på www.dit-soroe.dk

  Vh Signe

  SvarSlet
 16. Hej Rikke
  Har lige fundet din blog - og har tænkt mig at blive hængende og se hvad du finder på fremover :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Velkommen til. Det glæder mig at du har lyst til at komme igen. Jeg kiggede lige forbi din blog også. Den glæder jeg mig til at bruge lidt tid på at læse. Jeg sætter dig på min blogliste med det samme.

   Slet
 17. Roser er røde, violer er blå du ligeså Rikke :-).
  Tak for jeg måtte kikke ind i din fine blog.
  Hhilsen plateauet.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Sikke en dejlig hilsen! Tusind tak.

   Slet
 18. Hej Rikke
  Tak for din hilsen på min Blog, jeg vil da rigtig meget gerne med på blogkortet. Det er en super ide. Nu kan jeg finde ud af hvem af bloggerne der bor på sjælland og måske enda i nærheden ;)

  Kh Linda fra Casa Asti

  SvarSlet
 19. Ps. Jeg bor i Slagelse ;) og der er jo masser af plads til en nål på dit kort..:)

  SvarSlet
 20. dejlig side du har her, kik forbi min have som ligger i slagelse, du kan besøge den på www.villasindsro.dk

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...