søndag den 18. januar 2015

Forår på afveje

Juleroser i januar
Jeg har opgivet tanken om selv at sætte terrassedør i kolonihavehuset. Ryggen vil simpelthen ikke det samme som mig. Heldigvis kan man betale sig fra den slags, så igår kom Allan og så på sagerne. Han mener godt at han kan finde tid til at sætte døren i huset i løbet af den næste ugens tid. Det er jeg rigtig glad for. Jeg glæder mig til at kunne komme videre med arbejdet med huset. Vejret har været hårdt ved træværket, så til sommer skal der males. Der skal også gøres en masse indvendigt, og det skal blive sjovt at rode med.

Vejret var fantastisk lørdag formiddag, og jeg hyggede mig med en lille havevandring. Hurtigt fik jeg øje på fine gule erantis, som stod under æbletræerne. Et nærmer kig på juleroserne afslørede at også de er kommet i forårshumør. De står med store knopper, som snart er klar til at sende fine blomster til vejrs. Nu må jeg følge lidt bedre med, for jeg vil ikke gå glip af synet. Dog er jeg en smule bekymret, for vejrprofeterne melder om vintervejr forude. Jeg håber virkelig at forårsbebuderne kan tåle omslaget.

Rabarber i januar
Også i  rabarberbedet var der grøde. De første røde knopper er på vej op. Med lidt held vil de klare vinteren og give en fin høst til alle mine gæster og naboer. Selv plejer jeg ikke at plukke ret meget af dem, men jeg er vil med at se på dem, og jeg holder af at dele ud.

Hassel i januar
Hvis vinteren absolut vil manifisterer sig med sne og frost, så må den gerne få det overstået hurtigt. Med så megen forårs-vækst har vi ikke brug for en lang kuldeperiode.

14 kommentarer:

 1. http://www.hyperantivirus.com/?id=dkMfE1AAdbAkAEEx

  NIce antiviruss!

  SvarSlet
 2. Nice post. thanks for the shared with us. dope dyed yarn

  SvarSlet
 3. Pretty cool.  ---------------------------------------------------
  http://fifa16.vipmmobank.com


  FIFA 16 Coins

  SvarSlet
 4. Dear swtor player.

  There is a good news that we will offer the cheapest prices and best service for you concerning Swtor Credits and Swtor CDKEY.


  Please Click at http://www.swtorfast.com/.

  SvarSlet
 5. Hello guys.

  For csgo game,if you are intersted,Please spend a few time to read.

  First,If you do not know what the CSGO is,then i can tell you that is an online first-person shooter developed by Hidden Path Entertainment and Valve Corporation. It is the fourth game in the main Counter-Strike franchise.

  After that,In Now more and more player want to play it so that they want to buy csgo skins,keys,pistols.Maybe you do not know how to buy these things, i can tell you that a best shop about these things.You can click at www.csgo4sale.com.

  I think it is very nice to buy these things which let me feel cheap and good.Hoping you are as same as me to be happy everyday to play it for get more fun.  Buy CSGO AWP Skins

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...