onsdag den 28. januar 2015

Endelig havedør i kolonihavehuset

Tanken var at jeg selv ville sætte havedøren i huset, lige som jeg satte vinduet i tidligere. Desværre vil min ryg ikke rigtig deltage i legen, så døren har stået på lager længe. Det er ikke helt holdbart, og jeg har især været lidt bekymret når vejret har rusket i alle løse genstande.

Til sidst overgav jeg mig og hyrede en håndværker til opgaven. I løbet af få dage havde han tryllet, og nu har jeg havedør.

Den sidste finish er ikke lavet endnu, men jeg kan allerede se hvor fedt det er blevet. Nu glæder jeg mig helt vildt til at få nøglerne tilbage, så jeg kan tage fat inden døre. Jeg skal indrette et lille køkken og finde på en praktisk indretning, så man får bedst mulig glæde af den nye udsigt. Endelig skal der males færdigt inde. Lige nu er der kun malet i sove-afdelingen. 

Endnu et haveprojekt, som skal på listen for 2015. Det bliver et spændende år.


Kolonihavehus med ny havedør

18 kommentarer:

 1. Hvor ser det godt ud med den nye dør! Jeg kan godt forstå, du glæder dig til at få malet og indrettet. Må jeg spørge, hvor du har fundet døren? Er den ny eller brugt? Vi skal nemlig også have ny dør i vores kolonihave. Og så må det i øvrigt godt snart blive forår, ik'? Kh Lotte (www.lottesroom.blogspot.dk)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har fundet døren på DBA. Det var ikke let, for den skulle være udadgående og ikke ret høj. Jeg købte denne i foråret af en flink fyr fra Næstved, som havde pillet den ud af en skole et sted.

   Ja, vil vil gerne have forår. Når det nu ikke ser ud til at blive rigtig vinter, kan det såmænd lige så godt blive forår for alvor.

   Slet
 2. Hvor ser det godt ud 😄 det gav huset et løft. Ja nu må kolonihave sæsonen snart godt gå i gang. Det kribler i fingrene!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Ja, jeg vil også gerne bare ud, men det er altså stadig lidt for koldt.

   Slet
 3. Flot, så går det da den rigtige vej ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Ja, det bliver godt at komme videre.

   Slet
 4. Hej Rikke, hvor er det blevet godt med dør i huset, det må da give en masse lys også. Nogen gange så er det klogest at lade en håndværker overtage, lige meget hvor gerne vi end selv gerne vil. Det har jeg også måtte erkende i året der er gået.
  Det bliver spændende at se hvad du finder på til køkken :o)
  Her kribler det også i fingrene for at komme i gang og jeg glæder mig som et lille barn til juleaften til den næste solskinds dag der kommer, den skal nemlig bruges i kolonohaven.
  Kh Fra Linda

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, du har ret. Det lettede faktisk meget at erkende at jeg ikke skulle gøre arbejdet selv. Nu er der kræfter til de mere overskuelige opgaver indendøre. Det håber jeg at kunne tage fat på selv om det er koldt.

   Slet
 5. Hvor er det dejligt at opleve at I stadig læder med, selv om der virkelig har været langt imellem indlæggene på det seneste. Jeg er nu ved at være nogenlunde rask igen, selv om kræfterne ikke er vendt tilbage endnu. Jeg glæder mig virkelig til at det bliver tid til haven igen. Jeg satser på at den bliver mit træningscenter i løbet af foråret og sommeren.

  SvarSlet
 6. Nice post.thanks for the shared with us. dyed cotton yarn

  SvarSlet
 7. So happy to support your organization.

  http://www.543designs.co.nz/

  SvarSlet
 8. Took me time to read all the comments, but I really enjoyed the article. It proved to be Very helpful to me and I am sure to all the commenters here! It’s always nice when you can not only be informed, but also entertained!
  Cigarette traders

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...