onsdag den 29. maj 2013

Frodighed in spe

Sidste år grundlagde jeg staudebedet i Have nr. 1; min lille rækkehushave. Omlægningen fra omfattende staude-have til græs-have var allerede godt i gang, og bedet fik en lille overhaling, for at gøre det lettere at passe og mere til gartnerens smag. Nu begynder det at bære frugt, og årets havetema "Frodighed" gælder også for denne have. Derfor er det med stolthed og glæde, at jeg kan præsenterer en lille parade af vækster, som trives og er godt på vej til indfri mine mål og drømme.

Bellis i plantekasse
Allium, lilla prydløg
Telekia Speciosa, kæmpe tusindstråle
 Alchemilla erythopoda, Lille lodden løvefod
Georginer
Esthers køkkenhave-i-en-kasse. Ærter og tallerkensmækkere.
Vi håber på godt havevejr, så jeg får tid til begge haver. Det må gerne blive i denne weekend, hvor jeg ikke har alt for mange planer allerede. Tak!

8 kommentarer:

 1. Dejlige frodige billede, som passer perfekt til temaet. Super at Esther har sin egen lille have. Man kan aldrig starte for tidligt med at blive haveglad.

  SvarSlet
 2. Dejlig læsning, at dine drømme er godt på vej til at blive indfriet :-)

  Sødt billede af en stolt lille "haveejer" :-)

  SvarSlet
 3. Dejlige billeder du viser. Ja vi håber på fint havevejr.
  Med venlig hilsen
  Lene Jensen Nordjylland

  SvarSlet
 4. Hvor er Ester skøn,Hun er da den smukkeste blomst i haven.
  Herligt at dine drømme er ved at blive indfriet og mon så ikke lige det skulle blive godt have vejr i weekenden ;) Jeg tror der er noget at glæde sig til.
  Men nu noget helt andet, det ser ud til at du har styr på det med bloggen. Og så er det jeg vil høre om du vil hjælpe mig med det tekniske,hvis jeg kommer over til dig en dag?
  Kh Linda

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Linda
   Det kunne da være utrolig hyggeligt. Du er meget velkommen til at komme forbi og blogge. Jeg deler gerne hvad jeg ved. Har du et forslag til en dato? Du er velkommen til at skrive på min mail. Så aftaler vi nærmere: rikkeobasi@gmail.com.
   Vi skrives ved. Jeg glæder mig allerede.
   Mvh
   Rikke

   Slet
 5. Hej Rikke
  Hvor herligt, jeg skriver til dig på din mail ;-) og jeg glæder mig også.
  Kh Linda

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...