mandag den 25. marts 2013

Nye stauder i drivhuset

Det kan godt være at temperaturen ikke er til havearbejde, men jeg er. Forleden reklamerer jeg for stauder i Lidl. I dag har jeg plantet mine ud. De ankom som små rodklumper med spirer på, og umiddelbart var der vækst i dem alle sammen. Det var en fornøjelse at se samlingen af potter vokse på bordet. Lige nu står der 3 potter med purpur solhat, 3 potter med pæoner (Sarah Bernharth) og 6 potter med hosta. Der ud over har jeg fyldt 2 store potter med iris. Det skal nok blive flot, når det hele vokser til. Jeg glæder mig allerede.

Stauder i potter

9 kommentarer:

 1. Det spirer da lystigt kan man se :))

  Det er dejligt at rode i den bløde jord indendørs, og det bliver en helt sikkert til flotte stauder.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er hostaerne, som allerede var ret langt fremme i bakkerne. Jeg håber at de overlever udplantningen. Det var ikke så let, for mange af bladende var krumme og blege. Hvis jeg er lidt heldig, har de stadig kraft til at sætte nye, rette og grønne blade. De plejer at være ret villige, så det satser jeg på.

   Slet
 2. Her er det så, at jeg savner en Lidl, sådan en har vi ikke hos os. Det ser ud til, at der er godt gang i dem allerede.

  SvarSlet
 3. Det ligner jo en hel lille planteskole du har der. God fornøjelse med dem :-)

  SvarSlet
 4. Det ser godt ud:-) det skal nok blive flot. Jeg var i bilka i dag. De har måtte placere alle deres planter og træer inde mellem værktøj og toilet tilbehør:-) der er simpelthen for koldt uden for til alle de små træer og planter. Så mon ikke snart der kommer nogle gode tilbud:-)
  Jeg holder øje.
  Kh Linda

  SvarSlet
  Svar
  1. Det må vi holde godt øje med. Der er ikke noget som gode have-tilbud. Husk at holde os orienteret på din blog, hvis du finder noget godt. Vi kan altid bruge et godt tip.

   Slet
 5. Uha ja - det skal bestemt bliver godt med sådan et flor......nu hepper vi så på varme, varme og varme ;0)

  Dorthe

  SvarSlet
 6. At have et drivhus er guld værd i denne tid både for planterne som kan få et forspring og for os som trænger til at få jord mellem fingrene.
  Det er jo et kup du har gjort i Lidl:o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det håber jeg. Nu må vi se om det hele vokser frem. Jeg er lidt spændt på om de bliver klar til udplantning i år, eller om det viser sig at blive et lidt mere langsigtet projekt.

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...