tirsdag den 4. december 2012

Glædelig adventstid!


Julestjerne fra IKEA
Jeg ville ønske at jeg kunne mønstre en hel kavalkade af kreative vinterfotografier af imponerende dekorationer lavet af havens produkter og sammensat på kreativ vis til overraskende nyskabelser. Det kan jeg desværre ikke prale af, for jeg høre til de havemennesker, som nyder haven, når det hele gror, og som går inden døre, når det holder op med det. Jeg bruger ikke meget tid ude til andet end den obligatoriske sneskovling og saltning, for at sikre fortsat afhentning af affald og uddeling af post. Derfor vil jeg nøjes med at ønske alle jer trofaste blog-læsere en rigtig glædelig adventstid med et billede af min i vinduet opstillede julestjerne. I vindueskarmen skimtes til højre for stjernen en pelargonie, som er på vinterophold i varmen. Det er vist det nærmeste vi kommer haven i denne omgang. Jeg nyder at læse med på de vinterfriskes bolgs, men der kommer nok ikke så meget herfra i år.

Min julegave til dig i år er Blogkortet, som du er mere end velkommen til at bruge på din blog. Personligt ønsker jeg mig at flere bloggere fremover vil melde sig til på Bloglovin', så det bliver lettere at følge med i alt det spændende, som I skriver.

12 kommentarer:

 1. Godaften Rikke.Jeg har meldt mig som fast læser hos dig.Og er også med i Bloglovin.Og vi skal jo heller ikke være ens allesammen.Jeg hører til dem der elsker at pynte op til jul og lave masser af dekorationer.God aften Jette

  SvarSlet
 2. Nej heldigvis skal ens personlige stil, smag og kreativ udfoldelse ikke vejes op mod andres:0). Så nyd varmen i stuen, din julestjerne og nyd stemningen som gør dit hjem til det det er.

  Mange hilsner og dejlig aften fra
  Katinka

  SvarSlet
 3. Jeg håber også, at flere vil med på kortet, vi mangler mange endnu, og det er da ganske uskadeligt at være med der, synes jeg.
  Din julestjerne er hyggelig, mon ikke du går en tur en gang imellem, det er godt med frisk luft, og hvis det ikke er gråt og trist, er der altid noget at nyde, selvom det er vinter, bare man klæder sig på derefter.
  God vinterhygge til dig
  Lisbeth

  SvarSlet
 4. Heldigvis gør vi ikke tingene ens, der er jo det der er så inspirerende i Blogland! En fin julestjerne, som jeg kan huske min Farmor havde i sit vindue. Jeg kan ikke forstå at min fødeø Fyn ikke er repræsenteret! Troede fynboerne var mere oppe på beat'et (det hed det i gamle dage, da Mor her var ung!).
  Tak for julegaven, jeg synes det er en kanon idé, Rikke!

  SvarSlet
 5. Hej Rikke.
  Så må du have et godt vinterhi, en glædelig jul og et godt og lykkebringende nytår.

  Jeg har lagt en vinterplan for min blog, så jeg regner med du vil kunne finde underholdning der i løbet af hele vinteren, hvis du skulle få lyst til at kigge forbi.

  Venlig hilsen
  Malene

  SvarSlet
 6. Hej Rikke
  Smuk julestjerne, jeg har også et par stykker som jeg stadig overvejer hvor skal hænge. Og jeg kan godt forstå dit vinterhi, jeg gør heller ikke ret meget i kreationer fra haven her i vintertiden. Men jeg kommer da ind i mellem i drivhuset for at overvåge vinteropbevaringen og fuglene får også besøg ved foderbrættet med jævne mellemrum. :o)
  Men ellers er der nu intet som en god kop the, ild i brændeovnen og en god bog på sofaen. (det når jeg så bare heller ikke, men drømmene har jeg lov at have.......)
  Mange hilsner
  Trine

  SvarSlet
 7. Hej Rikke. Så er vi lidt i samme båd. Jeg ville rigtig gerne lave noget flot af havens planter her til jul, men har altså hænderne skruet forkert på til det. Men nyder alle de flotte idéer der kommer op på de forskellige blogge, måske jeg er heldig og kan lære det med tiden.

  God weekend.

  SvarSlet
 8. Hyg dig i dit vinterhi, hvor jeg gør dig selskab. Heller ikke jeg er haveaktiv her i vintermånederne, og mine udeaktiviteter i haven begrænser sig en ugentlig tur ned i kolonihaven for at tjekke, om alt står godt til.

  SvarSlet
 9. Jeg vil bare ønske en glædelig jul til dig og din familie !!

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...