søndag den 25. november 2012

Skønne hus- og have-gaver

Fransk plantehakke
Jeg har været til fødselsdag hos min bror og svigerinde i dag. Tillykke til Katrine! Selv om det ikke var fest for mig, blev jeg alligevel begavet. Jeg er vist kommet lidt bagud med invitationerne, og har endnu ikke fejret min egen fødselsdag, som falder i oktober. Derfor havde min bror "sparet" en gave op til mig. Jeg er sikker på at han havde glædet sig til at give mig den, og det kan jeg godt forstå. Vi har en tradition med at give hinanden tossede gaver, og så forsøge at gætte hvad vi har modtaget. Denne gang fik jeg en lang pind; et skaft, som jeg straks gættede. Resten af gaven var en hakke til at monterer på skaftet. Han har købt den til mig i Frankring, og det er næsten en bestillings-gave, så jeg blev selvfølgelig rigtig glad. Tak bror fordi du gider at lege med, når jeg ønsker mig ting og sager fra hele verden. Jeg glæder mig til at tage den i brug til foråret.
KLM souvenir
Da snakken faldt på mit kolonihavehus, gav jeg udtryk for at jeg ønsker at fylde det med festligt kitsch og nips, og straks blev jeg begavet igen . Ned fra hylden tryllede Asger disse to fine små huse, som han har fået af KLM som tak for at flyve på første klasse til Filippinerne og tilbage igen. Husene er små flasker og rummer en lille BLOS-opstrammer. De kan trygt stå på lager hos mig. Jeg drikker slet ikke den slags. De skal nok få en fin plads i Cirkus Obasi, som hurtigt bliver fyldt med sjove sager og hyggelige historier, lige som jeg kan lide det.
Published with Blogger-droid v2.0.2

6 kommentarer:

 1. Nej hvor flot det er da skønne gaver, du har fået.

  SvarSlet
 2. Herlige gaver du får af din bror. Og de er da meget sjove de små flasker - de passer helt sikkert til cirkus Obasi :-)

  SvarSlet
 3. Skønne gaver. Den hakke ser god ud. Den må du fortælle mere om, når du får den taget i brug!

  SvarSlet
 4. Jeg skal nok aflægge rapport om hakkens fortræffeligheder, når jeg tager den i brug. Man kan få de mest fantastiske redskaber i Frankrig, og til en helt anden pris end i Danmark. Jeg spørger ofte min bror om at se efter ting og sager til mig, når han rejser. Det kan godt betale sig.

  SvarSlet
 5. Hej Rikke.Dejligt med en betænksom bror.Den hakke ser effektiv ud,den skal du nok blive glad for.God dag Jette

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...