søndag den 18. november 2012

Cirkus Obasi

Kolonihavehuset Cirkus Obasi
Som lovet kommer her en håndfuld billeder fra mit hus. På bagvægen ses 2 køjer, som vist oprindeligt er sat op, da huset fungerede som jagthytte. Jeg har planer om at pille dem ned, for de er aldrig blevet bygget færdige, og duer ikke. Det er et projekt, som kræver mere end to hænder og værktøj, som jeg ikke råder over, så jeg får brug for lidt hjælp. Sengene har jeg arvet fra min mor. Tak for det. Hun er en stadig kilde af gode brugte sager. Reolen er vist det eneste møbel, som jeg har købt til huset. Den er fra genbrugsbutikken i Dianalund. De har kun åbent to dage om ugen, men stedet er så absolut et besøg værd. De har virkelig mange tin, og man kan godt være rigtig heldig. Jeg har planer om endnu en tur der ud i jagten på møbler til at indrette et køkken. Ølkasserne er også fra Mor og Peder. Jeg har 4 stk. fra lige så mange forskellige bryggerier. Med tiden skal de have låg med hynder, så man kan bruge dem til opbevaring og stole. Lige nu er den ene blevet til et improviseret bord. Bordpladen er et skjold, som Godwin en gang har produceret i skolen. Lampe og lys er fra samlingen her hjemme. Det glæder mig at jeg nu har et sted at gøre af alle de sager, som jeg ikke rigtig har brug for her hjemme. Der skal nok være flere ting i kælderen, og jeg glæder mig faktisk helt til at de kan komme til ære og værdighed igen, og samtidig holder op med at fylde op her. Øverst ses min amagerhylde. Jeg har tænkt mig at skaffe en rigtig amagerhylde til huset, men lige nu må vi nøjes med en broderet udgave. Den samler heller ikke så meget støv. På reolen står det første stykke kolonihave-kitsch, som er flyttet ind i huset. Det er vist en souvenir fra Bornholm, og skal med tiden flytte ind på amagerhylden.

Jeg har haft mange tanker om hvad huset skal hedde, og er nu landet på Cirkus Obasi. Navnet minder mig om mange gode stunder i min mormors gamle telt, som bar navnet Cirkus Tange, og husede min mormors familie på mangen en campingtur i 50'erne. Senere fik min bror og jeg lov til at lege i teltet i haven ved Momses sommerhus. En god ven har lovet at lave mig et skilt til huset, så det skal nok blive rigtig flot.

Så langt så godt. Jeg havde planer om at sætte gereakter på døren i dag, så vinden ikke suser ind, men en hyggelig invitation til søndag-efter-kirke-pizza med gode venner afledte min opmærksomhed, og døren må vente til den næste fridag.

8 kommentarer:

 1. Sikke et skønt navn til jeres hus. Huset er blevet rigtig fint indrettet, det skal nok blive smadder hyggeligt :-)

  Kh. Anne-Mette

  SvarSlet
 2. Det ser hyggeligt ud med amagerhyldebroderi og det hele, og sikken en fin flagermuslygte.
  Fint navn du har fundet på til huset.

  SvarSlet
 3. Det ser supergodt ud Rikke, og der skal nok blive mange gode stunder med genbrugsmøbler og kolonihave kitsch - alle bør have et sted med plads til kitsch! :o)
  Skønt navn, kan sagtens forestille mig det kan leve op til navnet når hytten bliver fyldt med gæster.
  Mange hilsner
  Trine

  SvarSlet
 4. Vilken fin blogg du har:)
  jag undrar hur man kan följa dig..har du bloglovin eller FB??

  Gillar du inredning kan du kolla in min blogg:)

  ha en fin vecka

  LOVE Maria från inredningsvis.se
  (sverige)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Dejligt med besøg fra dig. Nu har jeg set på Bloglovin, og har oprettet min blog der. Tak for tippet. Jeg glæder mig til at kigge nærmere på din blog.
   Mvh
   Rikke

   Slet
 5. Hej Rikke. Hvor bli'r det fint - og ja amagerhylden ka man jo ikke undvære i en kolonihave. Min er fundet i en genbrugsbuti men hænger nu udenfor :-).

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...