mandag den 19. november 2012

Bloglovin'

Kender du Bloglovin'? Hvilke erfaringer har du med det? Jeg blev spurgt om man kan følge min blog på Bloglovin, så nu forsøger jeg mig. Jeg er meget spændt på at udforske denne nye mulighed. Klik på knappen herunder eller på den lille knap i sidepanelet, hvis du vil se nærmere på sagerne.

Follow on Bloglovin

6 kommentarer:

 1. Smart jeg har lige meldt mig til :)

  SvarSlet
 2. Min 17-årige datter har talt en del om bloglovin', og jeg har klikket på den et par gange. Syntes ikke jeg kunne finde en haveblog-sektion ...? Og så er jeg ikke kommet videre. Men nu vil jeg lige prøve at finde dig på blogovin' - og så skal jeg måske også oprette mig derinde ...
  Hav en god dag :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej igen. Nu har jeg også meldt min blog til bloglovin'. Og jeg har naturligvis meldt mig som følger af din blog :-)

   Slet
 3. Jeg har forsøgt at sætte min egen blog på bloglovin, men jeg ved ikke om det er lykkedes? Jeg har tilmeldt mig din blog der inde. Tak for ideen!

  SvarSlet
 4. Jeg har brugt Bloglovin siden foråret, og kan varmt anbefale det. Jeg har sat det op til, at jeg får en daglig mail om døgnets nye poster på de blogs jeg følger. Nu følger jeg også denne :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for anbefalinger. Jeg har valgt den samme indstilling, men har endnu ikke så mange blogs på min liste. Jeg ser lige efter din blog. Hvis jeg ikke følger den, vil jeg lige tilføje den.

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...