fredag den 13. april 2012

Forårsoprydning i bloglisten

I dag er min datter syg, og vil helst have mig inden for en armslængde af sig. Derfor har jeg været bundet til sofaen det meste af dagen. Det gav mig tid til at kigge min blogliste igennem. Jeg har længe haft lyst til at rydde lidt op i den. Nu har jeg sorteret listen ud på to lister; en med kolonihaveblogs og en til andre haveblogs. Et par blogs blev smidt ud, da de ikke længere var aktive. jeg fik også meldt mig som fast læser på en håndfuld sider, som jeg ikke før har være tilmeldt.

Det føles godt med lidt forårsoprydning, og når det ikke kan blive i haven, bliver det altså her.

Hvis din blog er på min liste, og ikke er placeret korrekt, må du meget gerne give mig en melding, så jeg kan få den flyttet på plads. Tak for hjælpen!

4 kommentarer:

 1. God idé, min blog står det rigtige sted :o)

  SvarSlet
 2. Rigtig god ide med forårsoprydning, nu kan jeg se at jeg også kan melde mig som fast læser hos dig, det er da også forholdsvis nyt:)
  God bedr ing med den lille

  SvarSlet
 3. Den lille er ved at være rask igen. Tak!

  Ja, det er ikke så længe siden jeg indførte faste læsere. Jeg har ikke tidligere dyrket det, men kan forstå på mange at det har stor betydning for trafikken til deres side. Jeg har derfor valgt at melde mig som fast læser hos rigtig mange, og bliver naturligvis også glad for selv at få faste læsere. Det har faktisk vist sig at det også øger antallet af besøg på min side, og det er jo alle tiders.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...