torsdag den 19. maj 2011

Vækst


Endelig fik vi regn, og nu gælder det om at være klar i statblokkene. Både krudt og ukrudt tager nu for alvor fat på årets første vækstspurt. I min køkkenhave vokser salat og spinat planmæssigt, alle kartoflerne kigger op over jorden, og de fleste majsplanter er også kommet op.

I drivhuset vokser tomatplanterne synligt dag for dag. Jeg glæder mig sådan til at de første tomater vokser frem. Især fordi jeg ikke helt ved hvilke sorter jeg har i de forskellige kasser. Jeg håber bare at jeg har mindst 2 planter af hver af de 3 sorter. Jeg har ladet mig friste til at plante meloner igen. Jeg er meget spændt på om de sætter frugt. Sidste år blev det ikke til en pind. Forleden hentede jeg 2 fine agurkeplanter ved foreningens byttecentral. Jeg har endnu ikke fundet en mere permanent plads til dem, så det ender jo nok med at jeg indkøber endnu en plantekasse og skaber lidt plads i drivhuset. Mon ikke det skulle kunne lade sig gøre, nu hvor de fleste forspirede planter er kommet videre.

Esther har været med i have de sidste par dage. Hun er syg, og man skal hele tiden slette et par 11-taller fra hendes lille fjæs. Jeg glæder mig til at hun bliver rask igen, for det er altså ikke særlig sjovt at være så sløj.

1 kommentar:

 1. Nå jeg kan se at du har plantet dine forskellige planter i plantesækkene. Jeg har nemlig været itvivl om det var fortidligt at gøre det nu eller om jeg skulle vente lidt endnu.
  Men så ved jeg da hvad jeg kan gå i gang med imorgen når jeg ankommer til haven :)

  Ja ukrudt er der nok af :) Ja jeg synes bare lige en vender ryggen til for at hellige mig et andet projekt, så er der grønt af ukrudt.
  Men tager det nu stille og rolig med det.

  Go bededagsferie til jer og håber din pige snart er på toppen igen.

  MVH Sandra.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...