fredag den 20. maj 2011

Køleskab


Der er ikke noget så skønt som en kold cola, når man er færdig med et stykke slidsomt havearbejde. Der er ikke noget som en 40 grader varm cola til at vænne en helt af med at drikke sodavand.

I min have er der kun et drivhus og et skur. I skuret er der tydelige tegn på mus. Derfor har jeg tidligere opbevaret drikkevare i drivhuset, men det duer altså ikke.

I min søgen efter et egnet opbevaringssted men en rimelig isolering tog jeg på genbrugsstationen til Store Genbrugsdag forleden. Det var en lidt tam affærde, men jeg traf en kvinde, som var ved at sælge ud af deres overskydende byggematerialer, der i blandt et elskab, stadig i orriginalemballagen. Det købte jeg med hjem, og nu har jeg et køleskab i skuret.

Der er stadig et stykke arbejde i at finde et mere permanent sted til det og i at tilvirke hylder og isolering, men det er køligere end drivhuset, og jeg nyder en kold vand oven på projektet. Det var jo hele formålet med øvelsen.

Published with Blogger-droid v1.6.9

6 kommentarer:

 1. Hej Rikke

  Hvis du kan komme til at grave et hul et sted i haven, kan du få dig et jordkølet køleskab. Jeg har selv lige lavet sådan et i min have, og jeg har omkring 10 grader deri på nuværende tidspunkt. Jeg tror på at det kommer længere ned når jeg en gang får lavet et ordentligt låg. Se evt. mere her http://begynderhaven.dk/index.php/byg-selv-projekter/177-byg-et-udendors-koleskab-olhul

  SvarSlet
 2. Hej
  Tak for tippet. Jeg har fravalgt at lave et køleskab i jorden, da det vil være lidt for besværligt for mig at bruge, da jeg har dårlig ryg.

  SvarSlet
 3. Det er godt med lidt opfindsomhed. Pøj med projektet ;-)

  Hilsen Ina
  http://annasplads.dk/

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...