onsdag den 25. maj 2011

Ombygning

Da jeg fik haven fulgte der et skur med. Ikke sådan et præfabrikeret standartskur, men et rigtig "old school" kolonihaveskur lavet af genbrugsmaterialer efter det forhåndenværende søms princip. Ikke særlig kønt så det ud, men det artede sig dog lidt med en klat sort maling. Skuret er oprindelig født med 3 meget små rum, som har været anvendt til hhv. das, lager og redskaber. De to sidstnævnte rum var lidt for små, og især lagerrummet var helt tosset indrettet med en reol med gavlen mod døren og ikke plads til at gå ind.

Nu har min fantastisk hjælpsomme nabo Jeppe været i krig, og skuret har nu kun 2 rum. Græsslåmaskinen er flyttet ud af dasset, til min store begejstring, og der er kommet orden i det store rum. Vi fik også fikset bagvægen, som består af en plade bølgeblik, som havde revet sig løs. Nu er der både bagvæg og reolplads, og jeg skal ikke længere sidde med den ene fod under en plæneklipper, når jeg tisser. Nu er jeg glad.

Jeg ved godt at billeder af et skur aldrig bliver særlig spændende, men jeg må alligevel lige vise resultatet af anstrengelserne.
Published with Blogger-droid v1.6.9

4 kommentarer:

  1. En dejlig fornemmelse, når man har fået ordnet sådan noget. Det giver energi bagefter ;-)
    Det ser ud som om du nu har masser af plads til det hele, eller mangler du at flytte tingene ind igen?

    Hilsen Ina
    http://annasplads.dk/

    SvarSlet
  2. Hej Ina
    Jeg har skam flyttet tingene ind, og det gave en del luft at få ryddet op. Jeg har en masse sager på lager i drivhuset, og der skal nok flyttes en del ud i skuret på et senere tidspunkt.

    R

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...