onsdag den 6. april 2011

Mistelten

Kan du få mistelten til at trives i haven, har du helt sikkert grønne fingre.
Foto: Istockphoto
Jeg vil så gerne have en mistelten i min have. Jeg har ladet mig fortælle at den helst gror på unge skud, så jeg har droppet at så den på mine gamle æbletræer i kolonihaven. I stedet har jeg udnyttet anledningen i Have nr. 1, og har sået den på mit nye æbletræ. Jeg er så heldig at have en kollega med grønne fingre og mistelten i sin have. Han har foræret mig en håndfuld bær, som jeg nu har sået ud på træet. Forsigtigt har jeg klæbet bær fast på flere af grenene i håb om at en del af dem vil spire, og med fryg for at de alle går i vækst. Vi vil jo gerne have både æbler og mistelten på træet. Jeg er meget spændt på at se hvad der sker.

Haveselskabets hjemmeside kan man læse mere om dyrkning af mistelten. Det er også der jeg har lånt det fine fotografi. Seernes Have på DR har også en fin artikel om mistelten. Endnu en god artikel findes hos Bolius.


1 kommentar:

  1. Spændende projekt. Sidst jeg så det, var i haven ved Rosenplanteskolen i Løve. De havde nogle store mistelsten, som voksede på et andet træ. Jeg kan ikke huske hvilket, men det jo spøjst ud.
    God fornøjelse med det.

    Hilsen Ina
    http://annasplads.dk/

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...