lørdag den 10. august 2013

Om Instagram


Tomathøst på Instagram
I sommerferien har jeg forsøgt mig lidt med Instagram. Jeg er næsten aldrig den første til at tage nye medier i brug, men jeg venter til andre har gjort sig lidt erfaringer med det. I denne omgang er det Instagram, som jeg forsøger mig med. Flere og flere bruger denne service til at dele billeder med, og derfor har jeg også forsøgt mig. I første omgang besluttede jeg mig til at dele billeder fra min sommerferie på Instagram, og det var faktisk ret hyggeligt. Resultatet blev en lille serie af snapshots fra vores camping-tur, som nu ligger på Instagram. Jeg har ikke mange "følgere", altså folk, som kigger med på mine billeder, men alligevel er det meget sjovt at få lidt feedback på det, som man lægger ud. Der skrives ikke så meget som på Facebook, så man skal ikke forvente det helt store, men det er hyggeligt med "likes", og dem kan man godt få et par stykker af.

Nu har jeg besluttet mig for at fortsætte med at Instagramme, og jeg vil forsøge mig med at lægge billeder fra haven ud i ny og næ. Hvis du har lyst til at kigge med, og måske blive lidt klogere på Instagram, er du velkommen til at kigge med. Du finder min profil ved at klikke på knappen i højre side af denne blog. På Instagram hedder jeg Ihiala. 

Måske vil du studse over hvorfor billederne er stylet lidt underligt. Det er en af de sjove ting på Instagram. Når man lægger billeder ud, kan man give dem en særlig stil eller look. Der er utrolig mange muligheder, og det kan få selv ret ordinære mobilbilleder til at se ud af noget. Jeg holder mig til de mere almindelige styles, men mange går amok, og lægger sjove, skæve eller sære billeder ud. Det er sjovt at lege med, så bær over med mig, hvis det er gået lidt for vidt.

Senest har jeg lagt billedet af mine tomater på Instagram. Der er da flotte, er de ikke? Hvis du har forsøgt dig med Instagram, eller måske bruger det, er du meget velkommen til at dele dine erfaringer og måske også anbefale nogle spændende Instagrammere, som lægger havebilleder op. Tak for hjælpen.

6 kommentarer:

 1. Hej Rikke
  Min teenager på 15 år bruger Instagram hele tiden. Så jeg har jo luret lidt på om det var noget jeg kunne bruge som en slags her og nu husketavle, hvis man ser noget inspirerende i ens hverdag - her tænker jeg først og fremmest på "noget til haven".
  Når jeg får en en telefon så skal jeg nok være med på Instagram.
  Dejlige tomater du viser - jeg skal have drivhus igen til næste sæson og der skal da være lidt tomater.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg fik ny telefon for ½ år siden, og det åbnede en masse nye muligheder. Jeg er rigtig glad for at kunne være på, men skal passe på at jeg ikke bruger for meget tid på det. Sig endelig til når du kommer på IG, så vil jeg følge dig. Det skal nok blive spændende.

   Tomaterne er fantastiske, og på IG kaldes de "verdens bedste tomater ever". Det er jeg da lidt stolt over. God fornøjelse med drivhusprojektet. Man kan næsten ikke komme uden om tomater, når man har drivhus. Det ville være en skam.

   Slet
 2. jeg vil gerne følge dig - jeg hedder ingeborgkaren

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor hyggeligt. Nu følger jeg også dig.

   Slet
 3. Jo, det er flotte tomater :-)

  Jeg har prøvet Instagram, men jeg kan ikke holde af det. Jeg tror at jeg mangler nogle ord. Billeder helt uden ord, kan jeg bare ikke rigtigt finde ud af. Men måske har jeg ikke prøvet længe nok ...

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har også brug for lidt tekst, og det kan man fint skrive i Instagram. Det er meget forskelligt hvor meget folk skriver.

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...