onsdag den 26. juni 2013

Iris i blomst

Det er min debut som iris-dyrker, og jeg har ikke haft de helt store forventninger til udfaldet. Forleden fortalte jeg om blomsterknopper, og nu er de sprunget ud for alvor. I dag mødte mig et smukt syn i haven. Iriserne står i et par store potter, og de blomstre nu med store flotte blå blomster. De er overvældende smukke, og jeg er på alle måder tilfreds med resultatet. Du får lige et par billeder.

Iris
Iris, næsten sprunget ud

9 kommentarer:

 1. Hej Rikke

  det ser da godt ud ! Rene flotte farver:)

  Ha en dejlig aften

  SvarSlet
 2. Hej Rikke
  Aj, hvor er de flotte. Jeg prøver også hollandske løgiris for første gang i år. Jeg startede dem i krukke og har plantet dem ud i staudebedet i sidste weekend. Jeg er spændt på at se dem i morgen - men der var endnu ikke knopper på dem sidste weekend. På pakken fra Fakta til ca. 10 kr for 20 var der billede af iris i hvid, blå og gul.
  Gad vist om løgene kan overleve vinteren ?
  hilsner fra Berit

  SvarSlet
  Svar
  1. Mine løg er også fra et supermarked, jeg husker ikke hvilket. Jeg valgte med vilje en flok blå, og håber at de kan overvintres. Jeg har endnu ikke luret hvordan, men jeg regner med at de er vinterhårdføre. Det må jeg nok hellere lige undersøge, så jeg ikke mister dem til Kong Frost. Han var ret grådig sidste år, og tog mange af mine asparges. Surt show. Held og lykke med dine planter. Måske bliver de lidt forsinkede af at blive plantet om.

   Slet
 3. hej Rikke

  De er nu skønne. Dem jeg har haft magen til, er kommet det ene år efter det andet, men de var plantet i jorden ikke i en potte. ( de stod i min tidligere have) jeg har også sat lidt i år, i hvid og blå. fordi de er så smukke :)
  KH
  Marianne

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...