søndag den 23. juni 2013

Hækkeklipning og Sankt Hans

Det siges at man skal klippe sine hække inden Sankt Hans. Måske står det også et sted i vedtægterne, som her i boligforeningen vogtes med stor nidkærhed. Derfor har jeg brugt denne weekend på hækkene i begge min haver. Lørdag fik hækken i kolonihaven en tur med motorklipperen, som jeg til min store overraskelse selv kunne få startet i år. Den er ikke så samarbejdsvillig, og har det med at gå ud hele tiden. Denne gang kørte den uden problemer, men jeg lod den vist også køre med fuld chok det meste af tiden. Jeg var ikke den sidste på vejen, som klippede, men tæt på. Godt at få det ordnet.

I dag stod hækken i Have nr. 1 så for skud. Vi har en fin og høj ligusterhæk hele vejen rundt om haven, og jeg ved af erfaring, at det kræver en del at få den ordnet. Derfor indforskrev jeg sønnen til at assisterer med opgaven. Det var en balancegang at holde modet oppe og freden ved lige, og selv om vi somme tider bed af hinanden, fik vi faktisk i fællesskab klippet hele hækken på begge sider og på toppen. Bladene er revet sammen og båret i kompostkassen, og hækken ser hæderlig ud. Jeg kan godt se et par steder, som ville have glæde af en lille studsning, men i det store og hele ser det godt ud, og jeg er stolt af drengen, som faktisk var en rigtig god hjælper. Tak Godwin! Du fortjente virkelig din is hos Emils.

Godwin klipper hæk
I anledning af Sankt Hans grillede vi hjemme. Bålfadet blev hentet i kolonihaven, og der blev tændt op. Godwin stod for grilningen, og Esther tullede rundt og drillede. Det er virkelig en udfordring at holde fred imellem de to, som ustandselig tirrer hinanden. I fællesskab fik vi kokkereret et fint måltid, som vi nød i haven. Det er vist første gang i år, og det var rigtig hyggeligt, så vi gør det nok snart igen.

Godwin griller
Esther går i vejen
Sankt Hans-middag i Have nr. 1
Tak Godwin og Esther for en rigtig familie-dag. Vi er ret gode sammen, når vi går i den samme retning. Og glædelig midsommer til dig, som stadig læser med.

3 kommentarer:

 1. I lige måde.. Vi klippede hækkken igår i mellem regnbyger og imens.. Idag tog vi tilfødselsdag ved min datter som havde fået fat i et bålfad, så i år blev det uden heks hvad vi ellers plejer.. Dejligt når ensbørn kan begynde og hjælpe.. Hilsen Helle

  SvarSlet
 2. Hyggeligt ser det ud trods skærmydsler mellem de to søskende. Godt du fik hjælp til hækklipning.

  SvarSlet
 3. Gode billeder.
  Godt i fik hækken klippet.
  Hvor ser det hyggeligt ud på dit sidste billede.
  Ha´ en dejlig dag.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...