onsdag den 3. april 2013

Bellis og forårsfornemmelser

For et par dage siden reddede jeg 4 bakker bellis fra et stativ i et lokalt supermarked. De så ikke for godt ud, og jeg var faktisk lidt i tvivl om de stod til at redde. Alligevel vovede jeg pelsen og tog dem med hjem. Efter en lille uges tid i pleje i vindfanget, kom de i dag i jorden i et par kasser i haven. Jeg ved godt at det ikke er sikkert at de klarer sig ude, men jeg har altså ikke plads til flere potter her inde.

Det er mit håb at de vil vokse sammen til en tæt pude af blomster, som kan tåle det lidt udsatte liv i min have, hvor flyvske bolde og løbske sandforme er helt almindelige foreteelser.

Bellis
Jeg har taget billedet med min sprit-nye iPhone. Jeg har skiftet min gamle Xperia ud, og lige netop når det kommer til kameraet, er jeg bestemt ikke imponeret. Billeder taget med min nye telefon savner skarphed og dybde. De er ofte støvede i farverne og gør slet ikke motivet ære. Det er jeg faktisk rigtig ked af, for en af de ting, som jeg bruger min telefon aller mest til, er at tage billeder til mine blogs. Nu overvejer jeg endnu mere end tidligere at anskaffe et godt gammeldags kamera.

2 kommentarer:

 1. Hej Rikke.
  Jeg tror helt bestemt at de nok skal klare sig de fine små.
  Tillykke med din nye Iphone, den bliver du helt sikkert glad for :)
  Det problem med kameraet kender jeg alt for godt til, min smartphone tager heller ikke de skarpeste billeder.Det som jeg gerne ville fremhæve på billederne blev ikke så tydeligt som jeg gerne ville.Så nu jeg har fundet mit lommekamera frem og har det altid med i tasken. Det er bare et billigt et som var på tilbud i Bilka for et par år siden. Men det fungerer og jeg kan finde ud af det, og så tager det nogle rimmeligt skarpe billeder.
  Kh Linda

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det kan godt være at jeg må overgive mig til lommekameraet. Jeg har ellers brugt min telefon i lang tid, men den nye kan altså ikke løfte arven, så der må ske et eller andet. Det er bare så dejlig let at blogge, når man har det hele i hånden på en gang.

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...