søndag den 17. februar 2013

Loppefund

Amagerhylde
Esther og jeg har været på indendørs loppemarked i Sorø Hallen. Vi var bestemt ikke de eneste, som havde fået den idé, og selv om vi kom tidligt, var hallen fyldt med mennesker og boder. Det var ikke let at komme omkring med klapvognen, men det gik.

Som forventet mødte vi flere gode venner, som vi ikke ser så tit. Hvor var det hyggeligt at få en vinter-snak med Tove, som vi jo ellers mest ser i kolonihaven. Jeg traf også Hanne og Berit, tidligere kolleger, som heldigvis havde tid til en lille snak. Det var rigtig hyggeligt.

På indkøbssiden var der ikke det store. Der var mange boder, men ikke så mange ting, som kaldte på mig. Dog fandt jeg et par fine amagerhylder, som måtte med hjem. Den ene ligner den på billedet, som jeg har lånt til anledningen. Jeg har planer om at male dem, så de bliver lige så flotte, som denne. Der skal være mange amagerhylder i Cirkus Obasi, og den første fik jeg i julegave af min mor. Nu har jeg tre, og jeg skal nok finde flere i løbet af året. Jeg glæder mig til at pynte op med dem. Næste træk bliver at finde noget passende nips, som kan stå på dem. Jeg tror ikke at det bliver et problem.

4 kommentarer:

 1. Det er bare en god ide. Jeg har selv tænkt på det. Men lige nu går min loppemarkedsjagt ud på at finde gamle stole, som skal males i klarefarver og bruges overalt i Haven.

  Jeg eeeeelsker loppemarkeder! :-)

  SvarSlet
 2. Hej Rikke.Jeg elsker også loppemarkeder.Havde besøg sidste weekend af min søster fra det Jyske.Og vi var på loppemarked i Bella Centret.Har lavet et indlæg om hvad vi købte.
  Fin Amagerhylde du fik købt.......skal nok blive fin når du får den malet.
  God søndag Jette (mit lille gods)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg læste faktisk dit indlæg og lod mig inspirere.

   PS. Sætter du ikke et billede på din google-profil? Så er det meget lettere at genkende dig, når du kommenterer.

   Slet
 3. Øv, jeg havde ikke opdaget, at der var loppemarked i Sorø. Nå men der kommer nok et nyt snart ;-)
  Jeg har også en skøn stor håndudskåren (min farfars) amagerhylde hængende her i mit arbejdsværelse. Jeg holder meget af den, men det er jeg vist ene om her i familen ;-)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...