søndag den 13. januar 2013

Havekalender

Havekalender
Mine gode naboer i kolonihaven har en kalender hængende i deres lille røde hus. På den krydser de af hver gang de har været i haven. De noterer også fødselsdage og andre vigtige datoer. Det giver dem et fint overblik over året og det er hyggeligt at bladre i den. Selv har jeg slet ikke været så grundig med registreringen, men det skal være anderledes i år.

Lige før jul satte jeg mig ved computeren og fandt en lille serie af gode billeder fra Have nr. 18. Det var ikke spor svært, for der er mange at tage af, og det er let at finde dem, for de bedste ligger jo allerede her på bloggen. Bevæbnet med min lille samling gik jeg på nettet og lavede min havekalender. Så vidt muligt har jeg valgt billeder, som passer til de forskellige måneder. Det halter dog lidt med vintermånederne, men så har jeg valgt billeder, som sætter drømmene i gang. Jeg bruger ofte vistaprint.dk, og det var da også dem, som leverede min kalender kort tid efter. Nu har jeg en fin kalender, som skal hænge i mit kolonihavehus og være med til at hygge og fastholde alle årets gode oplevelser. Jeg kan allerede nu sætte de første par krydser, for i dag slog vi et smut omkring kolonien i det skønne klare vintervejr.

9 kommentarer:

 1. Dejligt med minder fra haven, og om et par år ser det måske helt anderledes ud! Så er det sjovt at sammenligne.

  SvarSlet
 2. En god start på et nyt haveår :-)

  SvarSlet
 3. Vistaprint laver nogle fine ting. Jeg har de sidste to år fået lavet havekalendre og bl.a. givet til familien i julegave.
  Derudover har jeg også fået lavet fine kort med nogle af mine egne blomstermotiver. Det er lidt hyggeligt at skrive på kort, man selv "har lavet".

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg bruger også VistaPrint til mange andre ting. Efterhånden er det blevet en tradition at jeg laver en stak postkort med mine børn på hver år. Jeg bruger dem hele året igennem, og synes at det er hyggeligt at sende mine egen kort ud. Jeg får også lavet magnet-billeder til køleskabet. I begyndelsen lavede jeg dem med kalender på, men bedsteforældrene bruger iPad, og har ikke brug for kalendere. Derfor laver jeg bare ophæng med billeder af ungerne. Det er perfekte julegaver, også til dem, som man normalt ikke er på gave med.

   Det er en fin idé med blomsterkort. Måske vil jeg også få lavet en stak. Det koster ikke alverden.

   Slet
  2. Go idé. Jeg har godt set flere der har lavet deres egen havekalender, selv har jeg ikke fået gjort noget ved det... men det tror jeg da bestemt jeg vil prøve... det blir jo one-of-a-kind :o)

   Ha en go aften...

   Slet
 4. Hyggeligt med din nye kalender.

  SvarSlet
 5. Ej hvor smart - måske det er noget jeg skal prøve af :)
  Genial ide det med krydserne, så man kan se hvor ofte man egentlig kommer i haven :)

  Tak for de gode ideer :)

  Mvh Sandra.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...