onsdag den 31. oktober 2012

Jeg ved (ikke) hvor der findes en have så skøn...


Vis Haveblogs på et større kort 

  ... men jeg vil rigtig gerne vide det. Jeg har efterhånden besøgt utrolig mange haveblogs, og har måske mistet overblikket en smule. På en del af siderne fremgår det tydeligt hvor haven ligger, men mange skriver ikke om det. Måske er der gode grunde til det, og så er det selvfølgelig helt i orden. Alligevel kan jeg ikke lade være med at være nysgerrig efter at vide hvor i landet haverne ligger. Tænk hvis der ligger en helt fantastisk spændende have lige i nærheden af Sorø, hvor jeg bor. Så ville jeg da utrolig gerne vide det og måske en dag besøge den irl. Derfor har jeg lyst til at forsøge at kortlægge haverne.


For et par år siden opdagede jeg Google Maps. Jeg har brugt det til forskellige ting i forbindelse med mit arbejde, og har også oprettet et par private kort. Nedenfor kan du se et af mine kort, som viser hvor i verden jeg har været. Det er ikke verdens mest spændende kort, men bare et eksempel. Nu har jeg sat mig for at lave et kort over haveblogs. Foreløbig er der kun en enkelt blog på kortet, nemlig min egen. Hvis du har lyst til at komme med på kortet, skal du bare sige til. Skriv en lille tekst og et link i en kommentar, og angiv tydeligt hvor nålen skal sættes. Du kan også få et billede med, gerne et fra din blog. Jeg glæder mig til at se et spændende kort vokse frem.

Brug zoom-knapperne til at se mere af kortet eller til at zoome ind på dit lokalområde.


Vis Min verden på et større kort

14 kommentarer:

 1. Hej
  En rigtig god ide. Når engang jeg får en blog, vil jeg også gerne være med.
  Med venlig hilsen
  Lene Jensen Nordjylland

  SvarSlet
  Svar
  1. Du siger bare til, så skal jeg sætte dig på landkortet!

   Slet
 2. Hej Rikke
  Det har jeg også savnet på de forskellige blogge. God idé jeg er en af de få, som skriver hvor min blog ligger, så der kan du ikke være i tvivl. Langemark Samsø, og jeg er med under åbne haver i HAVEN.
  Vh
  Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lisbeth
   Nu er din blog på kortet. Hvis du vil forfatte en lille tekst, skal jeg nok klippe den ind. Du kan også lægge et link til et foto fra din blog, som du vil have på.
   Havehilsen
   Rikke

   Slet
 3. bare lige et tip; Jeg lagde i dag mærke til, at bloggen Ida¨s have hører til i Sorø.


  God weekend.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for tippet. Den blog har jeg aldrig set før. Det vil jeg gøre noget alvorligt ved.

   Slet
 4. En rigtig go idé :o)
  Min blog bor i Krogager, 7200 Grindsted
  Teksten ku være:
  En blog om stort og småt i min have.
  Det der med at linke, det er jeg ikke så stærk i, så det springer jeg let og elegant hen over ;o)

  Ha en go aften...

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej
   Så er du kommet med på kortet. Det var en spændende at lede efter Krogager. Jeg er ikke så stiv i jysk geografi, så det er min anledning til at blive klogere.

   Slet
 5. Rigtig god ide.
  Jeg vil også gerne være med, men jeg ved ikke hvordan. Jeg bor Ribe Landevej 109, 7250 Hejnsvig. Bare en rigtig landbohave. Åben hele året efter aftale.
  Jeg kan ikke finde ud af det med et billede. Hvordan gør jeg.
  e-mail aasemarie@bbsyd.dk
  Mvh. Aase Marie.

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er sat på. Jeg har sat et billede på fra din blog. Sig til hvis du vil have et andet på i stedet. Tak fordi du vil være med.

   Slet
 6. Det lyder spændende.
  Jeg vil gerne føjes til kortet.
  Jeg bor i Viborg.
  Jeg har en alsidig have med stauder og så en del alpin, stenbede og rhododendron.
  Vil gerne vise min have frem hvis der er nogen som kommer forbi.
  Billede ved jeg ikke lige hvordan man gør.
  Mange hilsner fra Bente Busk Kjær.

  SvarSlet
  Svar
  1. Velkommen på kortet. Dejligt at du vil være med. Jeg har vist aldrig besøgt din blog før. Jeg vender tilbage og kigger nærmere på den, når jeg får en ledig stund.

   Slet
 7. Det er bare en super god ide, jeg prøvede for lang tid siden og spørge på claus dalbys blog om hvor folk boede, ingen respons, så super at du kan finde ud af det. Jeg kan så heller ikke lige linke, og slet ikke fra i paden som jeg bruger lige nu. Men jjeg bor skomagergade 10 6093 Sjølund oh har også skrevet det på min blog.. Der er en have som man også gerne må komme på besøg i. Har endnu ikke prøvet og holde åben have men næste år , er jeg med i en aftentur i vores kreds som hedder Christiansfeld havekreds.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nu er du også kommet på kortet. Velkommen. Jeg har godt fornemmet at mange er lidt forsigtige med at opgive deres adresse. Det er også helt ok, men en by er vel ikke så farlig at sige. Flere er allerede markeret ved en station eller et torv. Det er helt ok hvis man ikke vil have sin adresse frem. Du er sat på så tæt på som muligt. Jeg håber at nålen sidder helt rigtig.

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...