fredag den 20. juli 2012

Højsommer og fredagshygge i kolonien

Astrid Lindgren
Selv om vejret ikke lige ligner sommervejr, og nærmere ville være passende til en efterårsferie, samlede vi alligevel en pæn flok til Fredags-kom-sammen i René og Litas have. Det er en hyggelig tradition, som vi forsøger at kultivere, så mange flere kan være med. Hver fredag i sommerhalvåret drikker vi en kop kaffe, en øl eller en sodavand sammen. Ofte er vi bare 4-5 mand, men i dag var vi da næsten 10, og vi måtte finde et ekstra bord frem. Det var meget hyggeligt, selv om vi sad med store trøjer på. 

I morgen skal vi holde grillfest sammen. På en eller anden underlig måde er det blevet aftalt at vi skal være hos os i Have nr. 18. Det er vist på sammenskuds-basis, men nu taler de andre om musik og store serveringer. Jeg har næsten lyst til at arrangeret en eller anden fantastisk overraskelse, men må nok indse at tiden ikke rækker til det. Jeg vil dog lige lægge hovedet i blød, og måske kommer op med noget spændende. Det ville jo være sjovt at overraske dem, selv om det ikke bliver let i en have helt uden hæk ind mod naboerne.

5 kommentarer:

 1. Det lyder hyggeligt, du må se, om du kan finde på en overraskelse.
  Er du sikker på, at den rose du viser er Astrid Lindgren? Den ligner slet ikke. Kig mit indlæg for i dag, så kan du se, hvordan min ser ud. Jeg synes den ligner Penny Lane. I hvert fald er det et smukt billede af en smuk rose.
  Undskyld jeg blandede mig :o)
  Havehilsen
  Lisbeth

  SvarSlet
 2. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet
 3. Hej Lisbeth
  Tak for dit tip. Jeg har købt rosen som Astrid Lindgren, og jeg synes at den ligner meget godt, når jeg søger på billeder på google. Jeg kan godt se at min er ret lys i det, men eller skulle den altså være god nok. Jeg vil dog lige se på mærket i morgen, når jeg kommer i haven igen.

  PS. Du blev ikke censureret, jeg fjernede bare gentagelsen af din kommentar. Jeg kender godt det med at det hele driller.

  SvarSlet
 4. Jeg synes bare den er mere fyldt end Astrid Lindgren. Man har før hørt om forkerte mærker på de planter, vi køber. :o)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...