lørdag den 29. oktober 2011

Haven i efterårsfarver

Esthers labyrint i efterårsfarver.
Bladbeder i forskellige farver står stadig flot i køkkenhaven.
"Man kan jo altid rydde op!" sagde Tove om havearbejde i den kolde tid. Det blev det nu ikke til meget af i dag, hvor turen til havekolonien hovedsageligt havde til formål at sikre mig at alt stod godt til. Jeg har fået efterretning om at der har været indbrudstyve på færde, så jeg ville naturligvis sikre mig at alt stod på sin plads i Have nr. 18. Det så heldigvis fint ud, og faktisk var det svært at afgøre om det omtalte indbrud nu også var et indbrud, eller bare nogle ubudne gæster, som har rodet rundt i en fremmed have.

Esther kørte ud til haven på sin løbecykel, og selv om vejret hele formiddagen var diset og klamt, var det en fin tur ud i det ikke længere så grønne. I min have står labyrinten nu tydeligere frem med de efterårs-brune bøgeblade mod den falmende græsplæne. Det ser fint ud, og jeg tror ikke at det er nødvendigt at skifte ret mange planter ud. Et par er gået ud, og til foråret må jeg købe mig en håndfuld nye planter til hullerne. Jeg når det ikke i år.

I køkkenhaven kan man stadig finde enkelte modne hindbær, men de er små og usle, så jeg overlader dem til fuglene. De nye jordbærplanter ser ud til at klare den, og pilestagerne lyser mere op med deres flotte farver nu, hvor bladene efterhånden er helt væk. Kløveren står fint i det gamle kartoffelbed, og jeg nyder det frodige tæppe. Også roserne strutter stadig med enkelte blomster. Det er altså imponerende så længe de bliver ved. 

Desværre bliver der ikke meget tid til havearbejde for tiden. Jeg er blevet ledig, og har derfor travlt med at gå på straks-i-gang-kursus. Det fylder hele min dag op med ingen verdens ting, men skal til for at motiverer mig til at søge arbejde. Man må undre sig. Min have lider under at jeg har for travlt med at lave intet! Jeg håber at jeg snart finder et job, så jeg får mere tid til at foretage mig noget fornuftigt, både i og uden for arbejdstiden.

Published with Blogger-droid v1.7.4

3 kommentarer:

 1. Super flot labyrint du har lavet til den skønne Esther - den bliver fantastisk når den vokser til .

  Det gør mig ondt med jobbet.....håber virkelig du er en af de heldige der hurtigt kommer i sving igen :0)

  Dorthe

  SvarSlet
 2. Jeg håber også, du snart får job igen, de der kurser, hvor man skal lære at søge jobs, som ikke er der, ja de er frygtelig enerverende.
  Godt der ikke havde været tyve i huset.

  SvarSlet
 3. Også på en grå og diset efterårsdag ser der dejligt ud i Have nr. 18!

  Jeg har også lige været i gennem en omgang "lave ingenting". Frygteligt frustrerende når man jo sådan set har rigeligt at lave samtidig med at man søger job. Håber du hurtigt kommer i arbejde igen, så du kan få noget fra hånden.

  Ha´en god aften
  Birgitte/ Landliggeren

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...