lørdag den 20. august 2011

"Forhaven"

I forgrunden egen produktion af pyntegræskar. I baggrunden de nyplantede lavendler.

Dagens have-projekt foregik for en sjælden gangs skyld i have nr. 1. Nærmere bestemt i min forhave, som indtil i dag hovedsagligt har rummet en stak vinterdæk, et cykel- og et skraldestativ. Foran huset i et smalt bed har jeg haft en fin lille udstilling af årstidens ukrudt i perlegrus. Det går jo ikke i længden, og forleden tog jeg turen ud til den lokale planteskole for at indkøbe lidt kulturplanter til bedet. Det plejer at blive en dyr udflugt, men jeg havde på forhånd sat mig for udelukkende at købe ind til det lille bed, og jeg overholdt det. Den flinke mand på planteskole n foreslog forskellige planter til projektet, men alligevel kom jeg hjem med en bakke helt forudsigelige lavendler i potter. Jeg ved godt at det er ordinært, men det virker, og jeg holder sådan af duften.

Stenene ud af bedet, plantejord i bedet, planter i jorden, stenene tilbage i bedet og nu er den sag i orden. Nu håber jeg bare på at Vor Herre vil vande lidt helt inde ved huset, og at planterne kan nå at slå rod inden en eventuel pludselig vinter sætter ind. Det er ikke til at forudsige årstider mere.

Published with Blogger-droid v1.6.9

1 kommentar:

  1. Lavendler er skønt: deer smukke, dufter godt, passer stort set sig selv, breder sig og tiltrækker de smukkeste sommerfugle. Godt valgt!

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...