onsdag den 3. august 2011

Dahliaer


Det er mit første år som dahlia-dyrker, og jeg er allerede lidt bidt af projektet. Lige nu blomstrer de fleste af mine planter, og jeg nyder at se dem folde sig ud i al deres pragt. Det er virkelig utroligt hvad der kan komme ud af sådan en smule knolde.

I år står planterne lidt tilfældigt placeret i en gruppe, men jeg vil forsøge at arrangerer dem lidt mere formfuldendt til næste år. Her er et par billeder af dagens blomster. Det er da meget godt gået, hvis jeg må sige det selv.
Posted by Picasa

7 kommentarer:

 1. Du har da ret - en skøn samling dahlier :-) Det er utroligt, at sådan en lille knold kan komme med så kraftige planter og med så villig en blomstring!

  Jeg har kun én i år, som helt utroligt har overlevet vinteren i jorden, men den er ikke begyndt at blomstre. Men med alle de dejlig billeder du og andre viser så skal jeg have lagt nogle løg til næste forår :-)

  SvarSlet
 2. Dejlige dahliaer.

  Jeg har kun 4-5 stk i år, da de fleste af mine gik til under vinteropbevaringen :-(

  SvarSlet
 3. Det er da SUPER godt gået :-) Held og lykke med dem. Jeg er også selv stor fan af dem.
  Mange hilsner Mette

  SvarSlet
 4. Det er også mit første år med dahliaer og de begge er store og i blomst. Jeg købte senere nogle andre på tilbud, men de kom aldrig. Men da jeg så ville smide dem ud, kunne jeg netop se at der var liv i dem og nu er de pottet om og nu kommer der lidt blade. Men de når jo nok ikke at blomstre i år.

  Skønt med flotte blomster at kigge på.

  / Sandra.

  SvarSlet
 5. Sikke smukke blomster du har fået på dine Dahlia.
  Jeg elsker dem også, og synes det er fantastisk at al den skønhed kan bo i den lille tørre knold :-)

  SvarSlet
 6. Tak, tak. Jeg kan se at jeg ikke der den eneste, som holder af dahliaer. De oplever vist lidt af en "revival" i disse år

  SvarSlet
 7. Gode billeder.
  Hvor er dine Dahlia smukke.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...