tirsdag den 19. juli 2011

Majsmark med solsikker


Lige nu står min majsmark med solsikker flot med gule blomster over majsen. Hvis forsøget alene havde til hensigt at se flot ud, må man kalde det en succes. Dog ikke ubetinget, for jeg er bange for at solsikkerne skygger lidt for meget for majsen. I øjeblikket ser det fantastisk smukt og frodigt ud, og jeg bliver til stadighed imponeret over det potentiale, som ligger i ethvet lille frø. Solsikkerne nærmer sig 3 meter, og mange af dem har flere blomster. Når de er afblomstret, må jeg nok fjerne dem, for at give lidt mere lys til majsen. Vi vil jo gerne have en fin høst.

Til næste år tror jeg at jeg vil gøre det anderledes. Majsen skal have lov til at stå alene, men solsikkerne skal der nok blive plads til et andet sted. Måske får de deres eget bed, eller også vil jeg bruge dem som hegn et sted. Det må tiden vise. Helt sikkert er det dog at de skal være her, for jeg kan slet ikke forestille mig have nr. 18 uden dem.
Published with Blogger-droid v1.6.9

3 kommentarer:

  1. Sikken frodighed. Mine erfaringer med majs er ikke så gode, så dem har jeg ikke. Men solsikker må man have :-)

    Hilsen Ina
    http://annasplads.dk/

    SvarSlet
  2. Vi høstede en masse majs sidste år, og det er en af de mest populære afgrøder til børnene. Jeg håber at det kommer mange kolber på i år også.

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...