lørdag den 11. juni 2011

Lørdag i det grønneEsther og jeg har været i kolonihaven hele dagen. Vejret har været skønt og selskabet ligeså. Jeg har nået en masse småting, så som at plukke jordbær (og spise dem), lue omkring roserne, rydde op langs pilene, grave stauder op til en genbo og en masse andre ting. Det er dejligt at gå og nusse og have tid til en snak og en havevandring.

Jeg har besøgt Lilja, som har gjort et fantastisk stykke arbejde i sin meget fine have. Det var virkelig inspirerende at besøge hende. Det bliver ikke sidste gang. Jeg får helt lyst til at indrette nogle flere rum i min have. Hun fik resten af mine digitalis-planter, som stod som ukrudt på kanten af pilebedet.

Line og Asger kom for at hente rabarber. Der er stadig mange at tage af, selv om man godt kan se at det tynder lidt ud i dem. Nu skal de snart fredes, og så skal de nok genvinde kraften igen, rabarberne altså.

Rasmus og Katrine hjalp Esther med at spise dagens sidste jordbær lige fra bedet. Det er sådan jordbær smager bedst, når man ikke har så mange endnu. Jeg håber at den seneste tids regn giver flere bær. Vi skal nok spise dem alle, og magter vi det ikke, vil solsortene helt sikkert gerne inviteres med til festen.

Vi har haft en helt igennem hyggelig dag i kolonien. Sådanne dage skulle der gerne blive rigtig mange af, nu hvor sommeren for alvor har bidt sig fast.

Published with Blogger-droid v1.6.9

1 kommentar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...