fredag den 22. oktober 2010

Kompost
Idag åbnede jeg for kompostbeholderen. Den er lavet af tagplader, og stod her, da jeg overtog herligheden. Det er vist ikke verdens bedste kompostsystem, for det er kun de nederste 20 cm, som er omsat. Resten af affaldet lignede sig selv. Lidt surt, for jeg havde planer om at bruge en masse til at vinterdække køkkenhaven. Jeg gravede så meget ud, som jeg kunne uden at bunken tippede. Nu er det spredt imellem jordbærplanterne sammen med et læs kaninmøg her hjemme fra. Det ser meget fint ud, og jeg glæder mig til at se resultatet af anstrengelserne, når jordbærmarken begynder at betale tilbage med røde bær.
Published with Blogger-droid v1.6.3

9 kommentarer:

 1. Det kunne være jeg skulle "vita Wrappe" mine kompostbeholdere, ellers ender det vel med at selve beholderne komposterer før mit haveaffald :)

  SvarSlet
 2. Hahaha... jeg kan lige se det for mig. Det sker ikke med tagpladerne. Til gengæld er der ikke ret meget andet, som bliver komposteret. Jeg arbejder stadig med planerne om en ny beholder.

  SvarSlet
 3. Jeg så det klip du har posted fra YouTube med kompostbolden :) Den er sgu sej! Men mon den komposterer så hurtigt som de siger ...? Man har jo ikke plads til 5 i sin lille kolonihave ;)

  SvarSlet
 4. Hej Rikke
  Hvor ser der dejligt ud i din kolonihave, og med lillepigen der kikker med...hyggeligt! Jeg håber på en dag også, at få mod på at anlægge et lille stykke køkkenhave. Bedste hilsner Fru Krull

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...