fredag den 23. juli 2010

Glædeligt gensyn... med både haven og mine naboer. Selv om man leder længe, tror jeg at det bliver svært at finde bedre naboer end mine. Jeppe og Jane er bare gode. De læser ikke dette selv, men kender du dem, så sig det endelig til dem.

Vi har ikke været meget i haven på det seneste. Det er ferie og vi har været på camping. Idag tog jeg i haven for at se til bedriften. Da jeg drejede ind på min lille parkeringsplads, bemærkede jeg øjeblikkeligt noget lorent. Der var revet så fint i gruset, og hvor var mine små bunker med grene og ukrudt? Inde i nr. 19 stod Jane bag blomsterne og grinede. Hende og Jeppe havde været på spil i min have. De havde både luet og revet,og samlet mit skrald i en bunke. Hvor er de bare søde. "Hvis du har mere, som skal til genbrug, skal du bare finde det frem!" meddelte Jane. Om jeg har! Jeg har jo pap og papir fra glas og sager i drivhuset. Nu har jeg sat det hele ned til hækken, så tager de det med på traileren en af de nærmeste dage. Tusind tak!

Haven ser ellers godt ud. Mine planter kan virkelig lide varmen, selv om de nok ikke er så vilde med tørken. Nu har det meste efterhånden størrelsen til at tåle lidt tørke, og det gror virkelig i heden. Mine græskar har næsten invaderet hele pile-plantagen, sådan som jeg havde håbet. Sort plastik er ikke så pænt, men nu er der grønne blade i bunden, og det pynter. Melonerne på friland gror også godt. Der er små frugter på, men jeg tror nu ikke at det bliver til det store. Planterne ser godt ud, og så må jeg nøjes med at glæde mig over dem. Det samme gør sig gældende for planterne i drivhuset. Jeg er bange for at de kom for sent igang til at bære ordentlig frugt, men de gror virkelig godt, og ser smukke ud. Især melonerne er vokset fint, meden vi har været væk. De sender lange ranker af blade hen over gulvet i drivhuset. 

Jeg har spist årets første hindbær idag. Der er ikke mange modne, og af de to, som jeg fandt, var det ene fyldt med kryb. Det andet var godt, og jeg glæder mig til at hele bedet bærer frugt. Brombærrene er også godt på vej, og hvis alle de små hvide bær bliver til modne sorte bær, så bliver der rigeligt til alle.

Jeg har forsøgt mig med at fotografere med min telefon. Jeg håber ikke at det går alt for meget ud over kvaliteten.

1 kommentar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...