torsdag den 1. juli 2010

Fugleskræmsel

Jeg er meget løsningsorienteret, så når duerne erklærer krig om ærterne, så tager jeg udfordringen op. Jeg har nu været på nettet og på biblioteket for at finde en opskrift på et godt fugleskræmesl, gerne målrettet skræmning af duer. Desværre synes det ikke at eksisterer, og selv om der findes mange fantasifulde og kreative forslag, så erkender de fleste skribenter også, at det ikke rigtig har nogen effekt på lang sigt. Det er jo beklageligt, for jeg vil altså gerne have ærter ud af mine anstrengelser. Et forslag var dette kratoffel-fjer-skræmsel. Om ikke andet er det da ret simpelt at producere.

Jeg har faktisk overvejet at lave et lille traditionelt skræmsel ud af noget af Esthers aflagte tøj, men jeg synes at der er noget morbidt over udstoppede mennesker, og et baby-skræmsel virker endnu værre. Hvis det så oven i købet ikke virker, er det da helt i hegnet.

Nu har jeg efterlyst gode erfaringer fra andre kolonister på Vores Kolonihaver. Jeg håber at nogen kender et eller andet hemmeligt trick. Hvis du har et forslag, så læg endelig en kommentar. Jeg tror at det næste træk er mit. Duerne ser ikke ud til at holde sig tilbage.

1 kommentar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...