mandag den 21. juni 2010

Græs med mere

Det er hårdt arbejdet at lave grundlæggende ændringer i haven. Jeg har i forbindelse med drivhusbyggeriet fået en masse jord til overs. Det blev kørt over på det areal, hvor der skal være græsplæne. Jeg har efterhånden længe haft et månelandskab ar jord liggende. Det er ikke kønt, men man må vælge sine kampe, så jeg har fokuseret på drivhuset, og ladet projekt græsplæne hvile.

Nu er drivhusbyggeriet gået lidt i stå, da jeg venter på hjælp til at komme videre. Derfor har jeg kastet mig ud i at rense jorden i bunkerne for rødder og fordele det på området. Jeg har taget det lidt hen ad vejen, men igår indkaldte jeg forstærkning, og fik min gode ven Kirsten til at komme og flytte lidt på det hele. Hun gik til den, og nu er området klar til at blive fræset.

Jeg har lovning på at låne en fræser af en nabo, så jeg håber at vi snart er i haverne samtidig, så jeg kan gå igang og få sået græsset. Det er vist også på høje tid, for musene har tilsyneladende fået smag for mine græsfrø.

Medens Kirsten gik i krig med jordbunkerne, tog jeg mig kærligt at tulipanerne. De er jo flotte, når de blomstrer, men resten af tiden er de da træls. I min have står de på rækker, og nu hvor der kun er slatne blade og brune stængler tilbage, er de en skændsel for haven. Jeg har forsøgt at pynte på sagen ved at så morgenfruer imellem rækkerne. Det kommer muligvis til at hjælpe på længere sigt, men lige nu er de kun små spire imellem de triste toppe. Nu har jeg rykket de helt færdige tulipaner op, luet lidt og sat mig for at gøre noget grundlæggende anderledes næste år. Jeg har gravet enkelte løg op, som stod i en hullet række for sig selv. Jeg må jo gøre et eller andet for at rette op på sagerne. Kirsten aftager gerne løgene, og jeg forestiller mig at jeg får en genial idé til at sætte dem sammen med andre planter, som kan skjule de grimme toppe. Vi må vist dele løgene.

Mine makedonske majs og bønner gror rigtig godt imellem mine helt almindelige gule majs. Nu har jeg sået miljøplanter imellem rækkerne. Jeg kan næsten ikke holde ud at se på nøgen jord, så jeg har købt frø af honningurt og blodkløver, som gerne skal vokse op og dække jorden. Det har flere fordele, og jeg forventer at det vil afhjælpe problemet med ukrudt imellem majsene. Der ud over er det meningen at det skal fungerer som grøngødning og vinterdække. Lidt økologisk har man vel lov til at være.

Der sker hele tiden noget i min have, men desværre er det ikke lige med drivhuset. Jeg håber på hjælp til at komme videre i løbet af ugen.

1 kommentar:

  1. Considering the fact that it had been fake watches non-chouronometer-certified plunge watch, a lot of research 5513 Rolex Submariners had been created all thourough it's 28-year-long manufacturing operate, as well as a multitude of tag heuer replica uk can be found with respect to the 12 months how the rolex replica sale had been produced. Knowing that, half the normal commission of all of the research 5513 Rolex Submariners actually created really hold the particular rolex replica sale that could classify all of them because uncommon, collector's products. It's these types of delicate particulars as well as apparently minor technicalities that comprise a genuine collector's item, as well as eventually ask them to clamoring as well as looking for the actual items. Generally, many of these rolex replica sale happen to be fussed along with or even keep the fake Rolex watches of your time, however watching one which noticed royally mild make use of is really rolex replica sale with for that fanatic.

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...