søndag den 24. februar 2013

Døre efterlyses

Når man ikke kan komme i jorden, mår man ty til andre haveaktiviteter. I denne weekend har jeg brugt en hel del tid på nette. Jeg har blandt andet lavet instruktioner til Bloglovin, Pinterest og Google Maps i gruppen Blogs og hjemmesider VORES KOLONIHAVER. Det er godt at kunne dele sine erfaringer med andre, og jeg håber at flere får lyst til at bruge disse elementer på deres blogs.

Lige nu surfer jeg nettet på jagt efter de helt rigtige døre og vinduer til mit hus. Jeg har brug for en dobbelt terrassedør og nogle vinduer. Foreløbig har jeg kun haft held med at finde vinduer til en rimelig pris på Genbyg, men det kniber noget mere med dørene. Det er ikke svært at finde døre, men de koster næsten det samme, som jeg har givet for hele huset, og det var jo ikke meningen. Hvis du har en dobbeltdør på lager, og vil sælge den til en rimelig pris, er jeg helt bestemt interesseret. Du må også gerne tippe mig hvis du kender et godt sted at lede. Dørene skal gerne have karm. Jeg havde tænkt mig at det skulle være noget i stil med billederne, som jeg har lånt forskellige stedet på nettet.4 kommentarer:

 1. Jeg elsker også Pinterest. man får så meget inspiration og gode ideer fra andre :-)

  Kender desværre ikke noget med døre og vinduer..

  Mange hilsner
  Skt.Helena
  http://skthelena.blogspot.dk

  SvarSlet
 2. Kan man ikke bruge de der indendørs dobbeltdøre fra fx. jem og fix, og bare give dem en god gang udendørs maling og evt. lås-skift?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har jeg slet ikke tænkt på. Det er bestemt værd at undersøge. Tak for tippet!

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...