søndag den 11. november 2012

Fortsat formand og kolonihavehusejer

Esther i skoven
Der er ikke så mange gode billeder i en generalforsamling, og faktisk tog jeg slet ikke nogen. Derfor får Esther lov til at pryde dette indlæg i stedet. Billedet er fra eftermiddagens travetur i skoven. Vejret var uovertruffet og farverne mere imponerende i virkeligheden end på billedet.

Dagens primære aktivitet har været den årlige generalforsamling i Sorø Kolonihaveforening. Der var lagt i kakkelovnen til lidt af et rivegilde, og selv om bølgerne gik højt, lykkedes det os dog at lande nogenlunde helskindede, og jeg blev valgt til endnu en periode som formand. Det er jeg meget spændt på, for der har været et par udskiftninger i bestyrelsen, og nu skal vi til at finde ud af det sammen i den nye bestyrelse. Foreløbig holder vi dog lidt fri, for vi plejer ikke at mødes før efter juleferien.

Et af de helt store emner var spørgsmålet om definitionen på en skurvogn. En fløj mente at en skurvogn er og bliver en skurvogn uanset hvad man gør ved den. En anden fløj var af den holdning at en skurvogn bliver til et skur, når den ikke længere kan køre. Selv tilhører jeg den sidstnævnte gruppering. Emnet vendte tilbage flere gange i løbet af arrangementet, og til sidst blev folk helt trætte at se på, når det blev bragt op. Jeg tror nok, og nu må tiden jo vise om jeg har ret, at vi landede på at en skurvogn kan ombygges til et skur, og derved lovligt bruges i kolonihaveforeningen. Det betyder at mit hus kan stå i fred, og jeg kan nu for alvor gå i gang med at ombygge det, så det bliver lidt mere hyggeligt og koloihaveagtigt. Det glæder jeg mig rigtig meget til. Jeg har allerede mange ideer og nogle af dem bliver måske snart ophøjet til planer og realiseret. En tanker at at arbejde ud fra et tog-tema og lave en siddekrog i stil med dem i toget med et bord imellem to rækker sæder. Jeg forsøger at finde passende møbler til arrangementet. Det kan jeg få lang tid til at gå med. Du kan følge mine ideer og inspirationskilder på pinterest, hvor jeg pinner alt hvad jeg finder af interesse, også det, som er alt for vildt eller skørt. Jeg tager gerne imod tips og ideer.

Vel hjemme efter generalforsamlingen drog Esther og jeg i skoven. Det var lige hvad jeg trængte til efter en hektisk dag i diplomatiets tjeneste.
Published with Blogger-droid v2.0.2

17 kommentarer:

 1. Sikke en skøn rolling lille Esther er som hun sidder der i skovens fantastiske farver. Det lyder opslidende med sådan en generalforsamling på en søndag. Godt i kunne afslutte med en tur i det skønne vejr.

  Jeg kendte ikke din blog, men vil glæde mig til at følge dig i fremtiden :-)

  Kh. Anne-Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for de søde ord om Esther. Heldigvis er der kun generalforsamling en enkelt gang om året, så nu er der lidt ro igen.

   Dejligt at høre at du vil kigge forbi i ny og næ. Der sker jo ikke så meget i haven på denne årstid, så det gør der heller ikke altid på bloggen.

   Slet
 2. Pyha sikke et rivegilde. Jeg kan huske fra første færd, da du skrev om skurvognen og al den ballade du fik i den forbindelse.
  Godt du så er med i bestyrelsen, og kan give dit besyv med, og at du nu kan komme videre med at gøre den fin og beboelig!
  Jeg troede jeg var tilmeldt hos dig......men det er jeg nu.
  En dejlig guldklump du viser os i dag. Hun er sød den skønne Esther!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak-tak! Ja, det er en lettelse at det er overstået. Jeg er heldigvis ikke så god til at bære nag, så jeg er hurtigt videre, rent mentalt.

   Velkommen som fast læser!

   Ja, Esther kan man ikke klage over. Hun er noget af det bedste jeg har "dyrket".

   Slet
 3. Der skal ikke altid meget til førend det bliver et rivegilde. Men dejligt for dig, at du kan gå videre med dine ideer og lave planer for indretningen af dit skur. Det bliver spændende at følge med i, hvilke kreative idéer du kommer frem til :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg glæder mig til at kommer videre med projektet. Jeg skal nok holde jer underrettede under vejs.

   Slet
 4. Skønt efterårsbillede. Jeg tog mig også en travetur i skoven i dag. Det er næsten lige så godt, som at grave i haven ;-)

  Til lykke med formandsposten igen. Det var godt, at I fandt ud af det.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, hvis bare haven kunne være lige så frodig som naturen, så ville jeg være glad. Det bliver ikke altid sådan, når jeg selv vil være med til at styre i haven.

   Slet
 5. Dejligt billede af Ester. Det glæder mig at høre, at det endelig lader til at gå i orden med din skurvogn, som nu er et kolonihavehus.
  Tillykke med at du kunne fortsætte som formand.

  SvarSlet
 6. Sej lille dame på billedet - smuk pige :)

  Dejligt at høre at du kan beholde dit fine nye hus, og sikke da en masse ballade nogle af de andre laver. Bare de da ville gå op i nogle andre ting.... :)

  Glæder mig til fortsat at følge arbejdet med hus og haven.

  Tak for det med drivhuset, jeg har ikke lige haft computer de sidste uger, så har ikke fået skrevet tilbage.

  Mvh Sandra.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak og selvtak! Jeg har lidt af en opgave foran mig, men det skal nok blive fint med tiden. Jeg skal nok skrive om det løbende.

   Slet


 7. شركة مكافحة النمل الابيض بخميس مشيط
  شركة مكافة حشرات بالرياض
  شركة تنظيف بالرياض الصفرات
  شركة الصفرات للتنظيف بالرياض
  شركة مكافحة حشرات بالرياض الصفرات
  شركة الصفرات للتنظيف يالرياض
  شركة الصفرات لتنظيف بالرياض ان شركة وادى الرياض من اكفا الشركات حتى الان اننا نعمل بكل جهد ونشاط لاسعاد عملينا حتى نمتاز عن باقى الشركات اخى العزيز اننا نعمل فى كافة المجلات حتى الان ولا يوجد منافس لدينا لدينا العمالة المطلوبة والصحيحة وكل شىء تجدة انشاء الله عندنا ان هذة الشركة شركة ممتازة وخصوصا فى التنظيف والمكافحة وكشف تسربات المياة ولدينا ايضا شركة نقل اثاث بالرياض ان شركة نقل اثاث بالرياض الصفرات
  هى اهم الشركات لدينا ونحافظ على هذة الثمعة على مر السنوات الماضية حتى لايتكلم احد عنها بغير شكل غيرلائق الشركة الرسمية هى شركة وادى الرياض والتى يعرف عنها الكثير والكثير اننا والحمد الله نعمل من اجلك فقط
  شركة تنظيف كنب بالرياض الصفرات
  شركة الصفرات لتنظيف الكنب بالرياض شركة الصفرات لتنظيف السجاد بالرياض
  شركة تنظيف سجاد بالرياض الصفرات
  شركة الصفرات لرش مبيدات بالرياض
  شركة رش مبيدات بالرياض
  شركة تنظيف بالرياض
  شركة تسليك مجارى بالرياض الصفرات
  شركة رش مبيدات بالرياض الصفرات

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...