lørdag den 10. september 2011

Haveblogger-træf

Lørdag bød på Haveblogger-træf i Landbohøjskolens haver i København. Jeg satte Esther i klapvognen og drog til hovedstaden med toget. Det er en hel oplevelse i sig selv, som jeg skal sparer dig for. Det var sjovt og nostalgisk at vende tilbage til Landbohøjskolen og haverne, som jeg tit har nydt i den tid, hvor jeg boede i København og læste på KVL. Det ligener sig selv, og det er der noget skønt ved.

Træffet var fantastisk hyggeligt. En god flok engagerede have-mennesker sluppet løs i en fantastisk inspirerende have i rigtig fint sensommervejr kan jo kun blive godt, og det blev det. Snakken gik lystigt, og det var sjovt at høre om andres haver, projekter, ideer, erfaringer, udfordringer og blogs. Det er ikke kun on-line at disse mennesker er villige til at dele deres haveerfaringer.

Efter frokost i det grønne var det tid til bytteleg. Jeg havdet vist ikke lige luret hvor stort dette kunne blive, og i lyset af vores transport, havde jeg valgt ikke at medbringe noget til legen. Det fortrød jeg med det samme, da de fleste andre pludselig tryllede skønne planter og imponerende mængder af frø frem fra tasker, kasser og biler. Heldigvis fik jeg alligevel tiltuske mig et par potter og en håndfuld frøposer. Næste gang skal jeg vil lige forberede mig lidt bedre, så jeg har noget at give igen med. Nu glæder jeg mig til at plante og så, så jeg har noget blivende til at minde mig om en rigtig dejlig dag.

Jeg havde fik ikke selv taget billeder, så jeg har lånt lidt hos andre deltagere. Tag en tur rundt til deres blogs. Der er så meget flot at se på.7 kommentarer:

 1. Dejligt at du havde lyst til at tage turen fra Sorø og rigtig hyggeligt at møde dig :-) Skøn, skøn dag som endnu ikke har bundfældet sig helt :-)

  SvarSlet
 2. Ja, det var en rigtig skøn eftermiddag. Det var hyggeligt at møde dig - og fine billeder på har på ;-)

  SvarSlet
 3. Det var godt du tog udfordringen op med offentlig transport og kunne være med - det var rigtig dejligt at møde dig og alle de andre bloggere.
  Jeg synes bestemt ikke at det er nødvendigt at "bytte lige over" - det er så skønt bare at dele ud af det store overskud der er af frø og planter fra haven.
  Jeg er selv så glad for alle de planter i min have der er opkladt efter giverne - Grethes daglilje osv. - det er da hyggeligt at tænke på når man går rundt i haven og arbejder.

  SvarSlet
 4. Hej Rikke.
  Tak for i går, det var super hyggeligt.
  God søndag.
  Kh Lone

  SvarSlet
 5. Det var en skøn eftermiddag. Godt at du tog transport udfordringen op. Det var rigtig dejligt, at møde dig i virkeligheden :-)

  Hilsen Ina
  http://annasplads.dk/

  SvarSlet
 6. Jamen sødeste Rikke.......lige over, det var super hyggeligt at møde dig også og respekt for transport vejen med den skønne Ester. Jeg holder med Lisbeth.....det er en glæde i sig selv at kunne glæde andre med frø og planter fra haven :0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet
 7. Du har da haft en rigtig haveweekend og nåede også Havens Dag. Den missede jeg.

  Det var skønt at møde dig! Jeg nåede ikke lige at opfange, at du har slået dine studiefolder på stedet.

  Vi var vist flere som havde den glæde at mærke haveejeres lyst til at forære væk. Næste gang er det vores tur :-)

  Ha´en god dag
  Birgitte/ Landliggeren

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...