fredag den 1. juli 2011

Et effektivt myremiddel


Jeg har forsøgt mig med forskellige midler mod myrer, uden held. Jeg har forsøgt at forlige mig med myrerne, uden held. Jeg har holdt den idealistiske fane højt, og en passende afstand til kemiske bekæmpelsesmidler. Alligevel har jeg nu overgivet mig og indkøbt gift.

Jeg havde ikke de store forventninger til virkningen af de små pink gryn da jeg spredte dem, men jeg blev overrasket. Det er nu slut med myrer i drivhuset, i krukkerne og i kasserne. Det virker, det stads! Lad mig med det samme bringe mine varmeste anbefalinger videre ihukommende at der altså er tale om gift, en ikke ideel løsning på et super irriterende problem.

Så kan man bare glæde sig over at dyr og børn frastødes af midlet idet man har tilsat bitterstoffer. I denne forbindelse går jeg ud fra at myrer er undtaget.
Published with Blogger-droid v1.6.9

1 kommentar:

  1. Tak for tippet. Også jeg har overgivet mig til kemisk bekæmpelse af myrer i år og har brugt noget, man kunne vande ud på arealet plaget af myrer. Jeg har også masser af myre i min planteskole, så jeg skal have fat på flere våben til kampen og vil prøve det, du anbefaler.

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...