søndag den 1. maj 2011

Jeg savner regn!

Selv om det er skønt at være i haven i sol og to-cifrede varmegrader, så er vi altså nu på kanten af tørke, og jeg savner virkelig regn til haven.

Jeg har opgivet at flytte stauder, simpelthen fordi jorden er stenhår, og ikke til at komme i uden vold. Jeg bliver nød til at vande alle de planter, som jeg allerede har sat ud, og det er jeg ved at være godt træt af.

Jeg ønsker mig silende natteregn. Ikke noget med syndflod eller øsregn, bare stille insisterende helnatsregn. Og gerne 2-3 nætter i træk, tak!

Weekenden er blevet brugt på småting som at laven en lille mistbænk i køkkenhaven. Den huser nu udplantnings-salat og bredsået spinat. Senere skal området bruges til bønner, men det er stadig lidt for tidligt at så dem.Et læs barkflis pryder nu jordbærbedet. Asger havde lidt i overskud, og det pynter virkelig under jordbærrene, som iøvrigt allerede er begyndt at blomstre.


I drivhuset står der nu 4 kapilærkasser med tomater, chili, peberfrugter og paprika. Jeg glæder mig virkelig til at de begynder at vokse til. Det ser ikke ud af så meget endnu. Sådan er det, når man absolut vil dyrke planterne fra frø selv.

Jeg nyder virkelig at rode i haven, og det er sjovt at se tingene tage form. Næste projekt er at plante valmuerne ud og potte aspargesplanterne om. Der er nok at tage fat på.

Published with Blogger-droid v1.6.5

2 kommentarer:

 1. Hvor ser det godt ud med mistbænken og jordbærplanterne.

  Lige nu regner det her. Godt nok ikke så meget, men lige det du efterlyser. Jeg er næsten helt salig, for min have lider også meget af tørke nu, ikke mindst alt det jeg har sået i køkkenhaven :-(
  Regnen bliver vist desværre ikke til så meget i denne omgang.

  Hilsen Ina
  http://annasplads.dk/

  SvarSlet
 2. Tak! Jeg er meget spændt på hvordan begge dele kommer til at virke. Jeg skal nok sætte billeder ind løbende.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...