onsdag den 4. maj 2011

En kold morgen


Jeg måtte skrabe is af bilen i morges, da jeg skulle køre Esther i vuggestue. Det er sådan noget, som kan gøre en haveentusiast nervøs.

I haven var der koldt og vådt, men heldigvis kun på overfladen. Bare 3 cm nede i jorden var der tørt. Jeg håber at det også var udstrækningen af frosten.

Pilestiklingerne i køleskabet har længe trængt til at komme i jorden, og jeg har holdt igen i forventning om snarlig regn. Nu har jeg opgivet, vandet og sat stiklinger i hullerne i rækkerne trods vejret. Jeg satser på at de får fat trods alt. Hvis ikke, må jeg sætte nogle nye senere. Der er allerede rigtig godt gang i de "gamle" planter. Det skal nok blive en tæt plantage i år under alle omstændigheder.

Plantekasserne er nu sat igang i drivhuset. De indeholder næsten udelukkende egne planter, og jeg er meget spændt på om de når at bære frugt, da de stadig er en smule mindre en købe-planter. Mere herom senere.

Bag drivhuset har jeg nu plantet hosta, liljekonval og franske anemoner. Jeg er meget spændt på om de vil vokse på den lidt sølle plads med grus i stedet for god havejord. Nu må vi se. Jeg forsøger til stadighed at finde nye pladser til de stauder, som endnu er på depot i køkkenhaven. De ser ud til at trives der, men det duer ikke, og snart skal der være plads til bønner i stedet. Derfor denne sene flytning.

Published with Blogger-droid v1.6.8

1 kommentar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...