lørdag den 16. april 2011

Labyrint II


Arbejdet skrider fremad, men det er hårdt arbejde. Jeg har kun plantet en lille stump hæk, så der er lang vej igen. Jeg bliver nød til at tage det lidt i etaper, så det ikke går for meget ud over helbredet.

Published with Blogger-droid v1.6.5

4 kommentarer:

  1. Nu ved jeg ikke meget om labyrinther, kun noget om hække, men jeg drister mig ud i at give et råd alligevel. Altså er der plads nok til hækkens tykkelse? Altså en bøgehæk (jeg kan ikke se på billedet hvilken slags planter det er) kan jo nemt blive knap en meter i tykkelse når den er vokset helt før ud, det tager omkring 8 år før de lukker helt tæt. Hvis du gerne vil have hurtige resultater på lidt plads er pil som flettes måske et bedre valg? De optager langt mindre plads og lukker pænt efter få år.

    SvarSlet
  2. Tak for de gode råd. Jeg ønsker mig ikke en pilehæk. Jeg har allerede rigeligt pil og jeg er ikke meget for levende flethegn. Jeg ved godt at bøgen kommer til at fylde, men jeg har planlagt det sådan at man kan slå græsset med plæneklipperen. Det er tanken at hækkene skal være relativt tynde for en bøgehæk. Det er lige på grænsen, og måske over grænsen, men jeg håber at det kan lade sig gøre på den ret begrænsede plads.

    Hvis det ikke duer, må man jo bare fjerne det hele igen. Nu må vi se.

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...