lørdag den 12. marts 2011

Årets første havedag


Idag er vejret tørt og ikke for koldt. Esther og jeg drog sammen i haven for første gang i år. Esther skulle lige overgive sig til udendørs aktiviteter, og så tullede hun ellers rundt om benene på mig. Jeg havde sat mig for at reparere drivhuset. Vinterens storme havde knust to ruder, og nu skulle de skiftes. Med Asgers hjælp fik jeg skåret en rude til, og nu er huset igen tæt. Det er bare en skøn fornemmelse, når noget bliver færdigt.

Det er egentlig meningen at pilen skal klippes ned i frostvejr, men jeg har jo været ude at rejse, så det blev altså idag i stedet. Alle planterne er klippet ned, og jeg har lavet tilklinge af de bedste grene. Der er godt nok stor forskel på de tre sorter, som jeg har. Det er planen at sætte stiklinger i hullerne i rækkerne. Jeg håber at jeg kan få fyldt hele bedet ud.


Der er så mange ting at tage fat på i haven, men det er stadig for tidligt at gå rigtig igang. Jorden er våd, og slet ikke klar til at dyrke. Ind til videre må jeg nøjes med at forspire.

Published with Blogger-droid v1.6.5

7 kommentarer:

 1. Da jeg så billedet af din lille datter med sin græsslåmaskine, kom jeg til at tænke på vores søn (nu 24 år). Han brugte TIMER på at slå græs og det var med lyd og det hele. Det er et skønt stykke legetøj.
  Jeg kan se at du også er vild med pil. Jeg har selv en meget lille pilemark, men det er skønt at være selvforsynende til de småting man altid kan finde på.
  God weekend.
  Hilsen
  Lene - Bag havelågen

  SvarSlet
 2. Hej Lene
  Tak for din hilsen. Jeg kiggede lige forbi din blog. Den er vel nok flot. Lad mig kvitterer ved at sætte den på min blogliste. Jeg kigger bestemt forbi igen en anden gang.

  Esther er vild med græsslåmaskinen. Den har en lille lyd, men man kan jo altid supplerer med en lyd selv. Det er skønt om sommeren, når den store slår græsset med motorklipperen, og den lille gå bagefeter med legetøjsmaskinen.

  God haveweekend,
  Rikke

  SvarSlet
 3. Rikke - hvor ser det dejligt ud - både pil og det lille "græs-klipper-barn".
  Jaaaaah nu er foråret på vej! Skal selv en tur i haven i dag, uh det er bare det gode liv.

  SvarSlet
 4. Ja det er dejligt at foråret nu er kommet og at vi kan lokkes af huse for få jord under neglene :)

  Det er dog en skøn lille pige du har dig der - og ja ungerne elsker at være med ude og lege i haven.

  Pil har jeg aldrig prøvet at flette for alvor, men flot det er det.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...